Annonce
Bjerringbro Avis

Gudstjeneste i Tungelund Bakker

Sara Holt Andersen står for gudstjenesten i Tungelund Bakker. Privatfoto

Thorsø: Corona'en har gennem lang tid sat begrænsninger for at kunne mødes. Også i kirkerne har der været mange begrænsninger og restriktioner, men vaccinationer og forårsvejret giver nu nye muligheder.

Mandag 24. maj - 2. pinsedag holdes den traditionelle friluftsgudstjeneste ved bækken i Tungelund Bakker. Her er bækkens stille rislen og fuglesang en del af rammen om gudstjenesten, hvor den nye konstituerede præst for Vejerslev, Aidt og Thorsø kirker Sara Holt Andersen står for gudstjenesten. Hun bor i Voldum og har tidligere arbejdet som gymnasielærer og som konsulent og ser frem til til sit nye job.

- Mine mange års erfaring med undervisning, vejledning, projektledelse og kommunikation bringer jeg nu i spil som præst. Senest har jeg været konstitueret sognepræst i Laurbjerg-Værum-Ørum, og jeg har allerede overtaget undervisningen af årets konfirmander. Jeg glæder mig til at blive en del af sognenes liv, fortæller hun i en pressemeddelelse.

Annonce

Efter gudstjenesten er der mulighed for at hygge sig med en forfriskning. Folk opfordres til at tage stole og tæpper med. I tilfælde af regnvejr holdes gudstjenesten i Thorsø Kirke

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce