Annonce
Bjerringbro Avis

Gyldent trofæ til lokale Home-mæglere

Holdet hos Home i Bjerringbro med deres flotte 1. plads. Pressefoto
Home Bjerringbro ser tilbage på et forrygende godt år for boligsalget. Faktisk så flot at forretningen har solgt hjemmet for fleste lokale boligejere
Annonce

Bjerringbro: Den lokale Home-forretning i Nørregade i Bjerringbro har svært ved at skjule glæden i disse dage – og det er ikke blevet nemmere nu, hvor der ligefrem står et gyldent trofæ for indsatsen.

Home Bjerringbro er én blandt 37 Home-forretninger i hele landet, der er markedsleder. Altså den lokale ejendomsmægler, der har solgt flest boliger i postnummer 8850 i hele 2020 ifølge tal fra Boligsiden pr. 31. december 2020.

Medindehaver Peter Stouby Mortensen, er stolt af det forgyldte 1-tal, men mest af alt glad på vegne af sine medarbejdere og mange tilfredse sælgere, der igen i år har vist Home Bjerringbro tillid ved at lade dem stå for salget af hjemmet.

Det er ikke let at sige farvel til sit hjem. Men når det er tid, skal det gøres ordentligt, fremhæver Peter Stouby Mortensen

Hele teamet i Home Bjerringbro er for længst trukket i arbejdstøjet, så flere kunder kommer godt hjem i 2021.

- Det nye år er startet utroligt stærkt, og vi kan allerede se, at salget i årets første måned med 11 handler i Bjerringbro er mere end en fordobling i forhold til januar 2021, siger Peter Stouby Mortensen fra home Bjerringbro, og fortsætter:

Annonce

Solgt 41 procent af alle boliger

- Vi kigger tilbage på et år 2020, der har været et af de bedste år for boligsalget i mange år – og tror på, at aktiviteten vil fortsætte i år 2021, som er startet med stor travlhed. Ligeledes fortæller en ny spørgeundersøgelse fra analyseinstituttet YouGov for Home, at hele 15 procent af danskerne over 18 år har planer om at købe bolig det næste halve år. Næsten to ud tre er allerede aktivt på boligjagt.

I hele postnummer 8850 Bjerringbro blev der i 2020 solgt 172 boliger inklusiv grunde, viser opgørelsen fra Boligsiden, hvoraf home Bjerringbro er blevet præmieret som markedsleder med et salg på 41 procent af disse.

- Vi er dybt taknemmelige over, at vi er kommet så godt igennem det første år af Coronakrisen. Det var der ikke nogen der regnede med da Danmark lukkede ned i midten af marts sidste år. Der forventede vi alle, at markedet ville gå totalt i stå. Heldigvis er det gået lige modsat af hvad økonomer m.v. forudså, siger home-mægleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce