Annonce
Bjerringbro Avis

Håndbold: Bjerringbro-Silkeborg præsenterer nyt setup på trænerbænken

Peter Bredsdorff-Larsen får nyt selskab på trænerbænken i Bjerringbro-Silkeborg. Arkivfoto: Scanpix/Henning Bagger
Leon Henriksen og Lars Møller er med på trænerbænken
Annonce

Bjerringbro: To kendte ansigter skal bidrage som co-trænere i Bjerringbro-Silkeborg i den kommende sæson. Peter Bredsdorff-Larsen står fortsat i spidsen for Bjerringbro-Silkeborg, og i den kommende sæson får han selskab af  Leon Henriksen og Lars Møller. Leon Henriksen har tidligere bidraget på Bjerringbro-Silkeborgs ligahold, og nu har han sagt ja til en rolle som co-træner i den kommende sæson. Holdets tidligere assistenttræner Lars Møller har også sagt ja til fortsat at bidrage til ligaholdet i en mere afgrænset rolle. - Leon vil især fokusere på udvikling og evaluering af individuelle færdigheder, og han vil også være med på bænken som co-træner i forbindelse med kampe,  fortæller Peter Bredsdorff-Larsen i en pressemeddelelse. - Desuden er vi så heldige, at Lars Møller har sagt ja til fortsat at bidrage til ligaholdet. Nu i en noget mere afgrænset opgave, der passer bedre sammen med hans fuldtidsarbejde som udviklingskonsulent i DHF. Han vil fokusere kræfterne på træning og opfølgning på vores målmandspar, og derudover vil han vikariere på bænken for Leon, tilføjer  cheftræneren. - Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få både Leon og Lars med på holdet. Det er to fantastiske fyre, som udover tydelige håndboldfaglige kompetencer også er garanter for energi og godt humør, siger Peter Bredsdorff-Larsen.


Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få både Leon og Lars med på holdet. Det er to fantastiske fyre, som udover tydelige håndboldfaglige kompetencer også er garanter for energi og godt humør.

Peter Bredsdorff-Larsen


Annonce

Spændende tid

Hele holdet går en spændende tid i møde, og Leon Henriksen glæder sig til at tage plads på trænerbænken i JYSK Arena. - Jeg glæder mig til det kommende samarbejde med hele BSH-setuppet. Det gælder især parløbet med Peter og Lars og ikke mindst den utrolig spændende spillertrup. Det er jo på mange måder både en spændende, men også uvis tid, vi går i møde,  siger Leon Henriksen.

Bjerringbro-Silkeborg har netop taget hul på de første træninger efter fire måneders pause på grund af corona-risen, og ligaen fløjtes i gang i starten af september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Konogram

Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Annonce