Annonce
Bjerringbro Avis

Hæder til Stjernesalonen i Langå

Inge Nielsen fik mandag overrakt diplom og blomster for Stjernesalonens bidrag til Langås forskønnelse. Privatfoto

Langå i Udvikling sætter pris på forskønnelse i Bredgade.

Annonce

Langå: - Jeg blev vældig glad og overrasket. Det kom lidt bag på mig, at man kan få sådan en pris, siger Stjernesalonens ejer, Inge Nielsen, som mandag fik overrakt et indrammet diplom for at bidrage til Langås forskønnelse.

Det er nu ikke Inge Nielsen selv, diplomet hædrer - ej heller de mange nydelige kunder, hun betjener i sin salon i Bredgade 7: Prisen er nemlig tiltænkt udseendet på den ejendom, salonen ligger i.

Foreningen Langå i Udvikling står bag prisen, som hvert år uddeles til en butik, der i særlig grad forskønner byen og Bredgade. To forretninger i Bredgade er tidligere blev hædret: Optikerforretningen Blikfang var den første modtager af prisen, og sidste år gik den til byens blomsterhandler, Gardenia.

- Langå i Udviklings's bestyrelse ønsker at anerkende de butikker, som sætter deres huse og facader fint i stand: Det betyder rigtig meget, når gæster ankommer til Bredgade, at der ser fint og velholdt ud - og at butikkerne virker indbydende, forklarer formand for Langå i Udvikling, Dorthe Tapomayi Nielsen.

I år var det så Stjernesalonens tur til at få ros og anerkendelse i form af et "Diplom for bidrag til Langås forskønnelse".

Inge Nielsen har efterhånden en lang historie som frisør i Langå: Hun kom i frisørlære i 1982 hos Jens Pedersen i Stjernesalonen, og i 2007 overtog hun salonen, der dengang lå et mindre synligt sted, på Søvej.

- Jeg tænkte, at det kunne være smart at komme op på hovedgaden, og i 2010 købte jeg huset i Bredgade. Min mand gik i gang med at renovere salonen, og vi fik Tob Byg til den udvendige renovering, fortæller Inge Nielsen, som arbejder sammen med sin datter Christina, der blev udlært i salonen for ni år siden.

- Det er blevet en rigtig god salon, efter at vi er flyttet herop. Vi bliver set.

Hun og hendes mand er flyttet ind på første sal i ejendommen, der blandt andet har fået nyt tag og altan. Arbejdet med selve facaden blev færdigt for et par år siden.

Og det er altså gjort så godt, at Langå i Udvikling i år har valgt at tildele Stjernesalonen årets forskønnelsespris.

Det blev overrakt af medlemmer af Langå i Udviklings bestyrelse sent mandag eftermiddag, da Inge Nielsen havde sagt farvel til dagens sidste kunde.

- Der er enighed i byen om, at huset nu står smukt, og at salonen har en flot facade, konstaterer Dorthe Tapomayi Nielsen.

Inge Nielsen købte ejendommen, der tidligere husede elforretning, i 2010. Siden er den renoveret såvel ude som inde. Hun og hendes mand bor selv over salonen.
Repræsentanter for Langå i Udviklings bestyrelse overrakte prisen til Inge Nielsen. Ved siden af hende står datteren Christina, som arbejder i Stjernesalonen, hvor hun også er udlært.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce