Annonce
Bjerringbro Avis

Hærværk mod juleudsmykningen på kuberne i gågaden

Lars Christiansen bychef hærværk ved kuberne Storegade Bjerringbro
Bjerringbro igen ramt af hærværk - de røde sløjfer skamferet natten til mandag.

Bjerringbro: Selv om solen skinnede fra en skyfri himmel, og bychef Lars Christiansen havde fødselsdag, så fik han en rigtig kedelig start på mandagen. I nattens løb havde en eller flere personer lavet hærværk på juleudsmykningen på en af kuberne i gågaden.

En del af den røde sløjfe var revet af, og strømmen var afbrudt til udsmykningen. I den tidlige morgenstund havde en person dog forsøgt at råde bod på hærværket og samlet gran og andet pynt op fra gaden, men tilbage stod en noget ramponeret juleudsmykning.

Fællesskabet

- Jeg bliver virkelig trist og ærgerlig over at se det. Det er tegn på, at nogle mennesker gerne træder på vores fællesskab her i Bjerringbro. Heldigvis har en samvittighedsfuld borger været forbi og rettet op på det hele, lød kommentaren fra Lars Christiansen.

Han er ikke kun trist over hærværket, men over at det nu for anden gang inden for kort tid er lavet hærværk mod udsmykning i Bjerringbro, idet halloween-udsmykingen med de mange græskarfigurer blev ødelagt i oktober.

- Hver gang vi sætter noget op, så er den første kommentar altid "hvor lang tid får det mon lov at hænge". Det er rigtig ærgerligt, at det er sådan. Det er fuldstændig tåbeligt, at der er nogen som bruger sine kræfter på at både hive pynten ned og ovenikøbet trampe på det, lød det fra bychefen.

- Lad os bruge det her til at minde os selv og vores unge om, at det kun bliver sjovt og godt at bo i vores by, hvis vi bakker op om det i fællesskab. Ellers bliver det svært at få penge og opbakning til nye indsatser - også for unge der keder sig, tilføjede han.

Annonce

Videoovervågning

Lars Christiansen håber, at en af butikkerne i Storegade har videoovervågning, så man kan finde frem til gerningsmanden.  Og han vil melde sagen til politiet, som det også skete med hærværket på halloweenudsmykningen, hvor det lykkedes at finde gerningsmanden.

- Denne episode rejser igen spørgsmålet, om vi skal have videoovervågning både i Storegade og på Niels Due Jensens Plads. Og det er noget, som vi skal drøfte med politiet. Nej, jeg ved godt, at overvågning ikke forhindrer folk i at lave hærværk, men så har vi beviser til en efterfølgende retssag, sagde Lars Christiansen, mens han kiggede på ødelæggelserne.

Denne episode rejser igen spørgsmålet, om vi skal have videoovervågning både i Storegade og på Niels Due Jensens Plads. Og det er noget, som vi skal drøfte med politiet. Nej, jeg ved godt, at overvågning ikke forhindrer folk i at lave hærværk, men så har vi beviser til en efterfølgende retssag.

Lars Christiansen, bychef.

Det er andet år, at der er juleudsmykning på kuberne i Storegade.


Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce