Annonce
Bjerringbro Avis

Høj Stene er et populært udflugtsmål

Moesgaard Museum inviterer igen på guidede ture ved Høj Stene, hvor Ole Knudsen (i midten) er en af guiderne. Foto: Hanne Bliksted

Borre: Under corona-nedlukningen har udendørs attraktionerne været populære, det gælder også den genopbyggede skibssætning Høj Stene mellem Kongensbro og Borre, som åbnede i oktober sidste år.

- Vi har siden åbningen af Høj Stene haft rigtig mange besøgende i området, og det er vi glade for. Det er dejligt at mærke, at der er så stor interesse for stedet og for historien i området, siger overinspektør og leder af arkæologisk afdeling på Moesgaard Museum Lars Krants Larsen.

- Om der skal ske mere i forbindelse med formidlingen i området, er noget vi vil kigge på i samarbejde med lodsejeren (Niels Due Jensen, red.) og Favrskov Kommune, tilføjer han.

Annonce

Nu er forholdene igen sådan, at der kan holdes sikre rundvisninger, og første gang var torsdag 13. maj.

Ole J. Knudsen og Katrine Rønne er guide på turene, hvor gæsterne udstyres med  hovedtelefoner, så man sikrer så gode lydforhold som muligt. Naturligvis er der både håndsprit og corona-sikker afstand mellem deltagerne.

Holdene er på 25 personer ad gangen, og  billetter kan købes på Moesgaard Museums hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce