Annonce
Bjerringbro Avis

Henning holdt af whist og fodbold

Henning Christensen, Bjerringbro, er død. Han blev 83 år. Privatfoto
Tidligere landmand og vognmand Henning Christensen, Bjerringbro, er død 83 år.

Nekrolog: Den 8. oktober 1937 kom Henning Christensen til verden på en gård i Vorning, og her voksede han op som den yngste i en brødrekvintet.

Efter syv års skolegang kom Henning Christensen ud at tjene på nogle af de lokale gårde nær Vorning, og senere aftjente han sin værnepligt på Sjælland, inden han returnerede til Vorning og overtog sit barndomshjem.

Da faderen døde kort tid efter, blev moderen boende i huset hos sin søn, der herefter drev gården videre med både kreaturer og grise. Den unge landmand kørte i øvrigt også med mælk.

Annonce

Henning Christensen drev nu landbrug frem til 1967, men inden da blev han i 1959 gift med den jævnaldrende Lis Søndergaard Jensen, som var fra Randers. Parret drev gården sammen frem til den 1. januar 1967, hvor Henning Christensen ikke længere havde lyst til at drive landbrug. Han ville i stedet være vognmand, og det blev han.

I forbindelse med skiftet fra landmand til vognmand, der kørte med grise, flyttede Henning Christensen og hans hustru til et hus i Hjorthede, og her blev han boende også efter at være blevet enkemand i 1998 og efter at have mødt en veninde i Britta Kvolbæk, som senere flyttede ind.

Præmiewhist i 50 år

Henning Christensens otium begyndte i 2007, hvor han gik på pension, og som senior nød den pensionerede vognmand især at gå til præmiewhist i Hjorthede Forsamlingshus.

Præmiewhist spillede Henning Christensen i 50 år, og ellers holdt han af at køre til Randers for at se sit yndlingsfodboldhold spille kamp.


Han ville i stedet være vognmand, og det blev han


Ferierejser blev det ikke til så mange af for Henning Christensen. I hele sit lange arbejdsliv mente han, at han havde for travlt til at holde fri eller tage på tur, så det var først i en relativ høj alder, at han sammen med sin veninde rejste på charterferie et par gange eller tre.

Som menneske var Henning Christensen en arbejdshest. Han var hjælpsom, snakkesalig og venlig – og så var han forresten også Venstremand hele livet.

Den 29. marts sov Henning Christensen stille ind i sit hjem omgivet af sine nærmeste. Henning Christensen efterlader sin veninde, tre børn, tre svigerbørn, seks børnebørn og et oldebarn, der er på vej, og han skal hvile hos sin hustru på Hjorthede Kirkegård.


Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Villaindbrud på Ilsøvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Gratis golf til seniorer

Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce