Annonce
Bjerringbro Avis

Henrik Rydberg fylder 60 år

Henrik Rydberg fylder 60 år. Pressefoto
Henrik Rydberg, Thorsø, medindehaver af Rydbergs MC A/S i Aidt, fylder søndag 17. januar 60 år.
Annonce

Medindehaver af Rydbergs MC A/S i Aidt, Henrik Rydberg, Thorsø, fylder søndag 17. januar 60 år.

Han blev født i Aarhus, og efter endt skolegang på Ellevangsskolen kom han i lære som lastvognsmekaniker hos Ford i Risskov.

Efter læretiden meldte eventyrlysten sig, og Henrik Rydberg fik i 1982 arbejde på Thulebasen som mekaniker i 580 - en betegnelse som tidligere Thulearbejdere kender.

Dette job skabte det økonomiske grundlag for, at Henrik Rydberg kunne realisere drømmen om at blive selvstændig.

Købet af den gamle kro midt i Aidt samt af en cykelforretning i Hinnerup resulterede i ”Rydbergs Cykler”, der åbnede i Aidt i 1985 med salg og reparation af cykler og plæneklippere som grundlag.

Det greb om sig. Snart måtte cykler og plæneklippere vige pladsen, og ”Rydbergs Cykler” blev til ”Rydbergs MC”.

I 1991 overtog Rydbergs MC naboejendommen, et tidligere autoværksted, og adskillige ombygninger senere fremstår Rydbergs MC nu som en af landets største forhandlere af nye og brugte motorcykler samt enhver form for udstyr og tilbehør.

På sin 60-årsdag kan Henrik Rydberg se tilbage på et erhvervseventyr, der har sendt ”cykelsmeden fra Aidt” op i MC-forhandlernes superliga, og end ikke en coronakrise har kunnet bremse Rydbergs MC.

Trods restriktioner og nedlukninger ser 2020 ud til at blive et rekordår i firmaets historie. Kun har man til Henrik Rydbergs store ærgrelse måttet aflyst de seks årlige og populære kundearrangementer, der hvert år samler op mod i alt 10.000 gæster.

Fritid har Henrik Rydberg ikke haft meget af de seneste 35 år, men når det sker, er det båden i havnen i Grenå, der trækker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce