Annonce
Bjerringbro Avis

Home tager flytteslæbet

Hos Home kan man få bogen "Når børn flytter", hvor familier kan få gode råd om flytning. Foto: Home
Home-butikkerne i Viborg og Bjerringbro hjælper folk på plads i det nye hjem.
Annonce

Bjerringbro: For mange er det lidt af et skrækscenarie, når familie eller venner ’inviterer’ til flyttedag, men som regel stiller man op, fordi man tidligere selv har fået hjælp til flytning.

Home i Viborg og Home i Bjerringbro har med kampagne 'Kom godt hjem' givet en gratis flytning til boligejere, der frem til midt i december satte deres hjem til salg hos de to ejendomsmæglerforretninger. Det er flyttefirmaet Viborg Varetransport, som har stået for de gratis flytninger.

- Det er en stor ting at sælge og købe bolig, og det er også en stress-situation for familien - måske med nyt job og nye klassekammerater. Selve flytningen er også en stor mundfuld for de fleste, så med tilbuddet kan vi lette lidt af presset omkring familien, siger indehaver af Home i Bjerringbro Peter Stouby Mortensen.

- På den måde kan vi hjælpe vores kunder til at komme godt på plads i deres nye hjem, siger kompagnonen Flemming Jensen.

Flyttetilbud

Kampagnen "Kom godt hjem" med gratis flytning gælder boligejere, der senest 31. januar i år sætter hus eller lejlighed til salg hos Home Viborg og Home Bjerringbro med en seks måneders formidlingsaftale.

Når boligen bliver solgt igennem Home indenfor ni måneder fra formidlingsaftaledato, modtager ejeren en gratis flytning fra Viborg Varetransport.


Foruden selv flytningen med én flyttebil og to flyttemænd i seks timer udleveres 20 flyttekasser, der kan beholdes, og op til 80 lånekasser, der skal leveres tilbage til Viborg Varetransport.

Annonce

Hensyn til børnene

Knap 200.000 børn i Danmark flytter hvert år, og i samarbejde med familierådgiveren Lola Jensen udgav Home tidligere i år en gratis bog "Når børn flytter", hvor familier kan får gode råd om flytning.

- En flytning er meget mere end en fremvisning, en beslutning og en underskrift. Det er en temmelig energikrævende proces - især for familier med børn, hvor der er et hav af følelser og masser af praktik fra de første flyttetanker til længe efter flytningen, siger Peter Stouby Mortensen.

Ifølge Lola Jensen tænker et barn over nogle helt andre ting, end en voksen gør omkring en flytning, og det er noget af det, som man kan læse om i borgen.

- Det er utroligt, hvad børn kan magte, hvis de kan mærke, de er sammen med voksne, der tror på flytteprojektet, siger Lola Jensen.

Bogen er gratis og kan hentes i de to lokale Home-butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce