Annonce
Bjerringbro Avis

Hvordan laver man blod-is og hvordan plukker man en gråand? Heldige elever fra Lilleåskolen fik Michelin-madtips med på vejen

Jonas, Mikkel, Magnus og Kacper fra 6.a på Lilleåskolen får her en indførsel i en de fem grundsmage: salt. Foto: Jarvad Fotografi
Tirsdag 14. september blev Madkundskabens Dag 2021 fejret i Enghaveparken med flere kendte ansigter fra TV ved roret. 6.a fra Lilleåskolen i Laurbjerg var med, og fik lært at lave blod-is og plukke en gråand.
Annonce
Bjerringbro Avis

Ulstrup IF bruger sponsorstøtte til at starte nye aktiviteter

Annonce
Bjerringbro Avis

De farvede pile viser vej i labyrinten

Annonce
Bjerringbro Avis

Sommerkoncert i Bjerringbro kirke

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Niels Due Jensen giver penge, så der kan oprettes gydepladser i Gudenåen

Bjerringbro Avis

De går under jorden hver tirsdag aften i Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Virksomhed flytter fra én lokal oplandsby til en anden

Bjerringbro Avis

Når fire gutter køber en skov for at promovere tagteltning: Det er bare en hobby

Bjerringbro Avis

Det er godt at standse op en gang i mellem

Bjerringbro Avis

Jens Buhr fylder 80 år

Bjerringbro Avis

Det tager kun 40 sekunder at dø af blodmangel: Kim er den, der altid stopper, hvis han kommer forbi nogen, som ligger ned

Bjerringbro Avis

Åben i country-haven: Marianne og Verner viser haven frem ved landsdækkende havefestival

Annonce