Annonce
Jonas, Mikkel, Magnus og Kacper fra 6.a på Lilleåskolen får her en indførsel i en de fem grundsmage: salt. Foto: Jarvad Fotografi
Bjerringbro Avis

Hvordan laver man blod-is og hvordan plukker man en gråand? Heldige elever fra Lilleåskolen fik Michelin-madtips med på vejen

Tirsdag 14. september blev Madkundskabens Dag 2021 fejret i Enghaveparken med flere kendte ansigter fra TV ved roret. 6.a fra Lilleåskolen i Laurbjerg var med, og fik lært at lave blod-is og plukke en gråand.
Annonce
  • Jonas, Mikkel, Magnus og Kacper fra 6.a på Lilleåskolen får her en indførsel i en de fem grundsmage: salt. Foto: Jarvad Fotografi
Bjerringbro Avis

Vild med vilje: Lær at anlægge vilde haver og bidrag til biodiversiteten

Annonce
Bjerringbro Avis

Modeshow rykket op med rod

Annonce
Bjerringbro Avis

Fra maskinstation til camperparadis: Verner Rigtrup markerer en milepæl

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Børnekunst i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Folkedans giver superkræfter

Bjerringbro Avis

Rekordsalg af tulipanbuketter

Bjerringbro Avis

Sparekassen fejrede jubilæum - men gaveregnen tilfaldt helt andre

Bjerringbro Avis

Ny tøjbutik i gågaden: Matador har inspireret til butikkens navn

Bjerringbro Avis

Ingen kan finde Berta: Hund har været væk i en uge

Bjerringbro Avis

Hæder til lokal ost: Vinder prestigefyldt europæisk pris

Annonce