Annonce
Bjerringbro Avis

Hvorslev Kunstforening mangler folk

 Niels Frank deltager i høstudstillingen på Ulstrup Slot.
Annonce

Hvorslev: Kan vi finde et par nye medlemmer til bestyrelsen, eller skal vi overveje at nedlægge foreningen. Det er i øjeblikket spørgsmålet i Hvorslev Kunstforening efter, at foreningen på  generalforsamlingen på Ulstrup Skole 9. september ikke kunne vælge en fuldtallig bestyrelse.

Foreningens formand Jane Susanne Andersen og bestyrelsesmedlem Louise Sandberg Fræer trådte begge ud af bestyrelsen, men ingen meldte sig til de ledige pladser.

Generalforsamlingen besluttede at indkalde medlemmerne til en ekstraordinær generalforsamling inde for nærmeste fremtid for enten at finde de to manglende bestyrelsesmedlemmer eller alternative muligheder for at drive foreningen fremover. Det kan ende med at man nedlægge foreningen. Hvorslev Kunstforening har eksisteret siden 1991 og holder hvert år to udstillinger på Ulstrup Slot samt en kunstudflugt.

- Fra Hvorslev Kunstforeningens side opfordrer vi alle, som har interesse i kunst og kunstformidling til at overveje at træde ind i bestyrelsen og fortsætte det gode arbejde, som er betydningsfuld for lokalsamfundet i Ulstrup, Thorsø og omegn, lyder det fra Liga Jensen i pressemeddelelse.

Hvorslev Kunstforening har i weekenden 19. og 20. september høstudstilling på Ulstrup Slot med billedkunstner Niels Frank fra Hammel og keramiker Gerd Baarstrøm fra Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce