Annonce
Bjerringbro Avis

Ingen julemand i år, men den gode julestemning bevares

Julemanden er de sidste to år kommet sejlende til Bjerringbro i kano, hvorefter han er gået i land ved ophalerpladsen og fulgtes med børn og voksne ind til byens juletræ på torvet. Det kommer ikke til at ske i år. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det bliver en noget anderledes jul i Bjerringbro midtby i år, hvor juletræet godt nok bliver tændt, men det bliver uden hjælp fra julemand og børn.
Annonce

Bjerringbro: Intet er, som det plejer - heller ikke julen i Bjerringbro, hvor børnene i år må kigge langt efter julemanden, der ellers de to sidste år er kommet sejlende ned ad åen i en kano.

- Nej, vi mener ikke, at det er forsvarligt under de givne forhold at afholde vores traditionelle julearrangement, hvor julemanden kommer til byen, følges med en masse børn og deres forældre hen til torvet for at tænde juletræet, siger formand for Bjerringbro Detail, Kirsten Elsborg, der dog lover, at handlen vil have masser af julestemning at byde på.

- Selvfølgelig vil der stadig være et stort og flot juletræ på torvet, og vi vil også gøre ekstra meget ud af julepynten i byens gader. Vi kan desværre heller ikke byde på risengrød, som vi plejer, da Beredskabsstyrelsen også har meldt fra. Til gengæld får vi pyntet de flotte kuber i gågaden, siger hun, der dog ikke vil fortælle hvordan  - helt præcis.

- Det bliver en overraskelse, siger hun, der ligesom alle andre butiksindehavere, personale og kunder nu går en tid i møde, hvor alle skal sikre sig ekstra mod smittespredning og derfor bære maske eller visir i butikker og andre offentlige rum.


Selvfølgelig vil der stadig være et stort og flot juletræ på torvet, og vi vil også gøre ekstra meget ud af julepynten i byens gader.

Kirsten Elsborg, formand for Bjerringbro Detail


Hun forsikrer, at man fra butikkernes side tager alle de nødvendige forbehold og håber, at kunderne vil gøre det samme, og at de stadig vil vælge at handle lokalt.

Børnene kommer ikke til at møde julemanden i Bjerringbro i år. Arkivfoto: Morten Pedersen

- Vi kan i hvert fald mærke, at der har været stor opbakning til vores gavekorts-kampagne, der nu er totalt udsolgt. 1000 gavekort har vi solgt, og vi håber selvfølgelig på, at rigtig mange vil bruge gavekortene i byens butikker her op til jul og dermed generere endnu mere lokal handel, siger Kirsten Elsborg.

Detailhandlen har også lanceret årets nye julekalender, der havde premiere sidste år.

- Vi har igen fået produceret en lokal julekalender, hvor der er gode tilbud på lågerne, og hvor overskuddet går til fremtidige aktiviteter i Bjerringbro Detail - til glæde for borgerne i Bjerringbro. Og jeg vil faktisk anbefale, selv -om det er lidt fy, fy, at man åbner lågerne i god tid, så man kan få et overblik over de mange tilbud og rabatter, der er på hver enkelt låge, men som hver kun gælder en enkelt dag i december måned, siger Kirsten Elsborg med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

25 års jubilæum

Bjerringbro Avis

25 års jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Nyt tag på Gerning Kirke

Bjerringbro Avis

Kuber pakkes ind som gaver

Bjerringbro Avis

Julehjælp til trængte familier

Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce