Annonce
Bjerringbro Avis

Inspirationsaften og modeshow sælger konfi-tøjet

Butiksassisten hos Skydt Tøj/Skoringen, Simon Hansen viser her et typisk konfirmationssæt frem anno 2020. Foto: Christine Krüger Hansen
To butikker i gågaden holder længe åbent og inviterer til både modeshow og pizza torsdag 6. februar.
Annonce

Bjerringbro: Det er efterhånden en tradition, at unge mennesker i lokalområdet kan få hjælp og inspiration til kornfirmationstøjet samt andendagstøjet hos Eliza/Bogi og Skydt/Skoringen i Bjerringbro.

De to butikker, der ligger overfor hinanden i byens gågade, inviterer til konfirmandaften torsdag den 6. februar, hvor der er modeshow samt længe åbent i forretningerne.

For Eliza/Bogis vedkommende er det først og fremmest andendagstøj til pigerne samt festtøj til mødre og søstre der vises frem, mens man hos Skydt Tøj både har et stort udvalg af konfirmandtøj og andendagstøj til drengene.

Deltagere i arrangementet skal dog ikke snydes for de fine hvide konfirmationskjole for Unique Kjoler, der ligger på Nørregade i Bjerringbro og som forhandler konfirmationskjoler og brudekjoler, har stillet en række kjoler til rådighed som modellerne denne aften viser frem.

- Vi starter med modeshow klokken 18, og derefter har deltagerne mulighed for at forsyne sig med pizza og sodavand, hvorefter der jo er god mulighed for at prøve tøj og handle, siger Bettina Agervig, indehaver af Eliza/Bogi, som betegner det tilbagevendende arrangement som en succes med fin opbakning.

Foruden tøjet kan konfirmanderne og deres forældre også få inspiration til borddækning, i og med at Bjerringbro Kontorforsyning samt Bloster hos Westergaards også er repræsenteret.

- De har dækket et antal borde, der står rundt omkring i de to butikker, med alt hvad der normalt hører sig til ved en konfirmation, fortæller Bettina Agervig.

Det er hos Skydt Tøj, at selve modeshowet finder sted først og fremmest fordi, at det er i denne butik, der er mest plads.

Annonce

Husk at tilmelde

Simon Hansen, der er salgsassistent hos Skydt Tøj, sørger sammen med resten af personalet for, at der er gjort plads, og han opfordrer til, at man husker at melde sig til arrangementet senest den 3. februar.

- Det er kun konfirmanden, der skal melde sig til. Det koster 25 kroner, og det er først og fremmest for at give os en fornemmelse af, hvor mange der deltager, siger han.

Hos Skydt Tøj oplever man ofte et ganske stort salg af konfirmationstøj denne aften, mens man hos Eliza/Bogi, ofte må vente lidt på, at pigerne vender tilbage et par måneder senere for at købe deres andendagstøj.

- Jeg tror det handler meget om, at drenge ikke altid synes at det er så fedt at gå i butikker, og derfor bare gerne vil have det overstået, mens pigerne jo ofte elsker at shoppe, siger Simon Hansen med et smil.

Den observation er Bettina Agervig enig i.

Hvad angår konfirmationskjolen så har rigtig mange piger valgt og købt for længst, mens de gerne vil vente med at købe andendagstøj, indtil dagen nærmer sig.

Og når de så gør det, så bliver det, ifølge Bettina Agervig, en kjoler eller et par pæne bukser de vælger at købe, og farverne i år vil være i de brændte toner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce