Annonce
Bjerringbro Avis

Jagten på sæbe gav pote i Rødkærsbro

Trine Lind har løsningen på det kalenderlys, som man aldrig når at brænde. 24 lys med en dato for hver dag, og låget på glasset er lysestage. Foto: Hanne Bliksted
Trine Lind sælger nu også hudplejemidler fra sin gårdbutik mellem Rødkærsbro og Bjerringbro.
Annonce

Bjerringbro: I et par år har Trine Lind drevet brugskunstbutikken by Lind fra familiens landejendom på Bjerrevej. Og selv om der for mange mennesker er lang tid til jul, så er hun klar til sin tredje jul som forretningsdrivende. På den hårde måde har hun lært, at man skal være i rigtig god tid for at sikre sig julevarer. Så hun bestilte julevarene på interiør- og designmessen Formland i starten af året.

Derfor har man længe kunnet købe julevarer hos by Lind. Faktisk startede hun på en 'hemmelig' facebook side i sommerferien, men den side blev hurtig kendt.

- Jeg er selv vild med julen. Jeg opdagede, at mange af mine kunder også er glade for julen. De bestilte hurtigt mange julevarer, siger hun, da hun tager imod i den tidligere svinestald, hvor butikken er udvidet over et par gange og netop har fået nyt gulv.

Trine Lind når også at lave kranse med nødder og blomster, som hun kan sælge i butikken.
Annonce

Lokalt samarbejde

Senest har hun indrettet en lille afdeling med sæbe, creme og andre hudplejemidler fra det lokale firma by Pila, som drives af Pia Duelund Rødkærsbro. Hun rører selv alle cremer og andre produkter og sælger dem via sin webshop og nu også hos by Lind.

- Som barn samlede jeg på små sæber, og jeg ville gerne have sæber og andre lækre ting i butikken. Jeg kiggede efter det på både Formland i Herning og messer i København, men så opdagede jeg, at jeg kun skulle køre de få kilometer til Rødkærsbro for at få den slags, fortæller Trine Lind.

Hun har stadig sit job i receptionen på Grundfos og passer så by Lind i fritiden.

- Jeg ser det som en slags terapi. Jeg nyder at gå herude i butikken, og jeg har jo kontakt med kunderne via min webshop, og så kan de hente deres varer en gang om måneden i såkaldte månedsposer, som er blevet en stor succes, siger hun.

Hun får hjælp af børnene til at pakke poserne. Hendes mand Jacob hjælper også. Han er altid med på messer, selvom de ikke er enige om, hvad der skal købes ind. Men indtil nu har Trine Linds intuition for, hvad kunderne vil købe, holdt stik. Mange af hendes yndlingsting, som for eksempel træfiguren Pinnochio er også populære i webshoppen.

- Jeg er tilfreds med, at forretningen løber rundt, tilføjer Trine Lind før juletravlheden står for døren.

Hudplejemidler fra by Pila i Rødkærsbro er en ny varegruppe hos By Lind.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce