Annonce
Bjerringbro Avis

Janne i Fakta nomineret til årets sødeste kassedame

Janne Bisgaard der arbejder i Fakta Bjerringbro er nomineret som årets sødeste kassedame. Foto: Hanne Bliksted
Kasseassistenten er kendt for sit gode humør og en kvik bemærkning

Bjerringbro: Godt humør og en kvik bemærkning. Sådan kender mange af de faste kunder i Fakta i Bjerringbro kasseassistenten Janne Bisgaard.

Nu har kunderne nomineret hende til Ugebladet Hjemmets konkurrence Danmarks sødeste kassedame, og det kom meget bag på hende.

- Jeg vidste slet ikke noget om det, før Hanne (Lucassen, butikschef, red.) kom med den her badge, siger hun og peger på Danmarks sødeste kassedame-badgen på sin sorte Fakta-trøje.

Janne Bisgaard har arbejdet i Fakta de seneste tre år. Inden da var hun ansat i den daværende Kiwi Minipris på Sønderbro. Begge steder med Hanne Lucassen som chef.

- Du ser mig aldrig sur. Jeg kan godt ha' en dum dag, men det pakker jeg væk, når jeg er her. Man skal være glad for sit liv, og man skal være taknemmelig for, at man har et arbejde, siger Janne Bisgaard, som er ansat i fleksjob i Fakta.


Du ser mig aldrig sur. Jeg kan godt ha' en dum dag, men det pakker jeg væk, når jeg er her. Man skal være glad for sit liv, og man skal være taknemmelig for, at man har et arbejde.

Janne Bisgaard, kasseasistent.


Hun er både glad og beæret over nomineringen, og hun bliver tydelig rørt, når hun skal fortælle om nomineringen.

- Vi har et godt sammenhold i butikken. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og Hanne er guld værd, siger Janne Bisgaard, som netop er blevet kåret som årets medarbejder i butikken.

Ugebladet Hjemmet kører konkurrencen hvert år. Der er fem kandidater i finalen, så langt nåede Janne Bisgaard dog ikke, men hun er alligevel både glad og taknemmelig for, at nogle kunder har indstillet hende til prisen.

I 2019 blev Michaela Dragoianu, som arbejder i Superbrugsen i Bjerringbro, nomineret til den landsdækkende pris som Danmarks sødeste kassedame, og hun nåede til finalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Bjerringbro Avis

25 år med bilsalg

Bjerringbro Avis

Ældre ægtepar vågnede ved at flammer larmede: De reddede sig selv ud, men brandfolkene måtte ind i røgen efter hunden

Annonce