Annonce
Bjerringbro Avis

Julekoncert flyttes fra kirke til idrætspark

Anne Dorthe Michelsen og duo giver koncert i Bjerringbro den 1. december.
Når Anne Dorthe Michelsen giver julekoncert den 1. december, bliver det ikke i kirken, men i stedet for i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.
Annonce

Bjerringbro: Der er ikke noget så hyggeligt og traditionelt som musik i kirken ved juletid. I år må mange dog tænke sig til de hvælvede lofter, den særlige akustik og de lidt hårde bænke for årets julekoncert bliver flyttet til Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

Koncerten finder sted den 1. december, og til at synge julen ind har Gudenåevent, der er arrangør af julekoncerten, fået fat i ingen ringere end Anne Dorthe Michelsen og hendes duo.

Men det bliver altså idrætsparken, der skal lægge hus til koncerten, og det giver til gengæld nogle andre muligheder.

- Årsagen til, at vi må flytte koncerten, skyldes, at det desværre ikke er muligt at få økonomien til at hænge sammen med det antal deltagere, der må være i Bjerringbro Kirke. Det er ærgerligt, men vi håber, at de trofaste koncertdeltagere vil bakke op trods flytningen. Til gengæld vil der være mulighed for at tilkøbe sig en platte med tre lette retter, fortæller Palle Winther, der er en del af Gudenå Event.

Annonce

Glad for samarbejde

Han håber på, at restriktionerne i forbindelse med Covid-19 bliver normaliseret, så der igen bliver julekoncert i Bjerringbro Kirke i 2021.

Billetter til koncerten og til madbestilling kan købes via Billet.dk eller hos Elsborg Lædervarer i Bjerringbro.


Årsagen til, at vi må flytte koncerten, skyldes, at det desværre ikke er muligt at få økonomien til at hænge sammen med det antal deltagere, der må være i Bjerringbro Kirke.

Palle Winther, Gudenå Event


- Bjerringbro Idræts -& Kulturcenter har tilladelse til at lukke omkring 250 tilhørere ind, og der vil være opstilling af stole, der opfylder de krav, der er udstedt vedrørende restriktionerne omkring Covid-19. Således også under spisning inden koncerten og ved besøg i baren under koncerten, fortæller Palle Winther, der er rigtig glad for, at det er lykkes at stable et samarbejde med Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter på benene, så traditionen med en julekoncert i Bjerringbro fastholdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Annonce