Annonce
Bjerringbro Avis

Julestue uden aktiviteter: FDF'ernes juleværksted bliver låst inde

Igen i år er der julestue hos FDF Bjerringbro. Arrangementet finder sted den 21. november, men i år kan man ikke besøge det arbejdende værksted. Arkivfoto: Morten Dueholm
Årets julestue kommer kun til at handle om salg af juledekorationer. I år er der ingen hyggelige og sjove aktiviteter for børnene.
Annonce

Bjerringbro: Julen er fuld af traditioner, og en af dem er den årlige julestue, der bliver arrangeret af FDF Bjerringbro. Normalt er dagen et tilløbsstykke, der byder på masser af julestemning for både børn og voksne. Her plejer der at være masser af aktiviteter, tombola, bolsjekogeri, amerikansk lotteri samt musik og optræden.

Hovedattraktionen for mange, der ikke selv er FDF'ere, er salg af juledekorationer, som også er en betragtelig indtægt for organisationen, og som indgår i den årlige drift.

I år er intet dog som, det plejer at være, og selvom FDF Bjerringbro fastholder julestuen, bliver det under nogle helt andre præmisser end vanligt.

- Vi vælger at holde julestue lørdag den 21. november, men på grund af situationen omkring corona-pandemien bliver dagen dog noget anderledes, end den plejer at være. For at overholde forsamlingsforbuddet og afstandskravene, har vi besluttet kun at sælge juledekorationer og dermed aflyse al anden aktivitet. Man vil således ikke engang kunne købe en kop kaffe hos os i år, fortæller Rikke Vingborg, der er koordinator for dekorations-delen hos FDF Bjerringbro.

Foruden at begrænse arrangementet til kun at bestå af salg af juledekorationer, har FDF Bjerringbro også valgt at flytte julestuen ud i et telt ved siden af  kredshuset Egeborgen, der normalt er åbent for besøgende.

Annonce

Ring med en bestilling

- Huset vil være låst af, og vi vil stå maksimalt 10 mennesker inde i huset og lave dekorationer, mens salget af dekorationerne vil foregå i teltet, siger Rikke Vingborg, der naturligvis ærgrer sig over, at de i år ikke får mulighed for at hilse på de mange kunder.


Vi har i en del år modtaget bestillinger på dekorationer fra virksomheder via mail, men nu har vi udvidet servicen, så man både som erhverv og privat kan klikke sig ind og bestille en juledekoration via nettet

Rikke Vingborg, FDF Bjerringbro


FDF vil også sørge for, at der er vagter til stede på dagen, så man er sikker på at overholde reglen om  maksimalt ti personer ad gangen i teltet.

Men skulle man stadig ikke føle sig tryg ved at besøge julestuen, så har FDF Bjerringbro også omfavnet den nye digitale verden totalt og tilbyder via sin hjemmeside muligheden for at bestille dekorationer og sågar få dem leveret.

- Vi har i en del år modtaget bestillinger på dekorationer fra virksomheder via mail, men nu har vi udvidet servicen, så man både som erhverv og privat kan klikke sig ind og bestille en juledekoration via nettet. Og for et beskedent beløb kan vi også levere den, fortæller Rikke Vingborg.

På hjemmesiden kan man indtil videre vælge mellem 13 forskellige dekorationer plus gravpynt.

- Folk kan også skrive til os og bede om noget særligt. Hvis de ikke lige synes, de kan finde det, de vil have i teltet, bliver der mulighed for at ringe en bestilling ind til os, der står i værkstedet og arbejder, hvorefter vi vil forsøge at efterkomme ønskerne, siger Rikke Vingborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

En gave at være tandlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ladcykel til bypedeller

Bjerringbro Avis

Brug dit digitale bibliotek

Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce