Annonce
Bjerringbro Avis

Kanoudlejer støtter op om affaldsindsamling

Jeppe Bo Nielsen tilbød at affaldsindsamlere måtte låne en kano og tage turen ned af åen for at samle affald i lørdags. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Bjerringbro: Det var indehaver af Outdoor Bjerringbro, Jeppe Bo Nielsens idé, at man ved dette års affaldsindsamling skulle samle skrald op fra Gudenåen fra en kano.

Jeppe Bo Nielsen udlejer kanoer gennem Outdoor Bjerringbro, og han kontaktede tovholder for affaldsindsamlingen i Bjerringbro, Annette Sloth Larsen og tilbød sine kanoer gratis til dem, der havde lyst til at tage turen fra Tange til Bjerringbro eller Bjerringbro til Ulstrup for at samle affald i Gudenåen.

Og det er der ifølge Jeppe Bo Nielsen to gode grunde til.

- Jeg synes, at jeg som en af udlejerne af kanoer på Gudenåen, føler mig forpligtet til at rydde op. Jeg kan ikke se mig fri for at en del af affaldet kommer fra nogle af mine kunder, siger Jeppe Bo Nielsen.

Derudover vil han også bare rigtig gerne støtte op om, at landet forbliver smukt og rent.

- Jeg synes, at affaldsindsamlingen generelt er et rigtig godt initiativ, og det vil jeg på sin vis gerne støtte op om med et sponsorat uanset, om det er med eller uden kanoer, siger han.

Han har selv bemærket, at der ligger en del affald i Gudenåen især inde ved sivene.

- Faktisk lagde jeg mærke til, at i den periode, hvor grænserne var lukkede på grund af corona,  lå der færre dåser smidt i åen, men det ændrede sig, da grænserne igen blev åbnet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce