Annonce
Bjerringbro Avis

Klimauge udsættes på grund af covid-19

Tegning: Jens Nex 2040 klima vande pusle nex
Annonce

Favrskov: Arbejdsgruppen Klima Favrskov har besluttet af udsætte dette års klimauger  på grund af covid-19.

- På et møde i koordinationsgruppen har vi besluttet at udsætte de planlagte klimauger i Favrskov til ugerne 40 og 41, det vil sige i  perioden 4.-14. oktober. Ugerne skulle ellers være afholdt i de to uger før påske i år, lyder det i en pressemeddelelse.

Gruppen tager dermed konsekvensen af den forværrede situation med nye varianter af corona-virus og den forventede tid til at få normale tilstande.

- Selvom der måske kan opnås tilstrækkelig vaccine og flokimmunitet, er usikkerheden stor, og det er et stort arbejde og mange penge til blandt andet annoncering,  der er på spil, lyder det fra tovholder for arbejdsgruppen Klima Favrskov Alfred Borg.

- Vi var ellers kommet langt i planlægningen, og der var udsigt til at meget flot program med mange aktiviteter, offentlige møder, virksomhedsbesøg og meget andet, tilføjer han.

Gruppen håber i en vis udstrækning at kunne ”parallelforskyde” planen fra marts til det nye tidspunkt i oktober,  men der bliver  mulighed for at ændre på det, hvis der kommer nye gode forslag, lyder det fra tovholderen..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce