Annonce
Bjerringbro Avis

Kom tæt på naturen i efterårsferien

Michael Back giver dino-koncert i Gudenåhuset i efterårsferien. Pressefoto
Naturen er i fokus i efterårsferien på Viborg Bibliotekerne.
Annonce

Bjerringbro:  I år kan man gå på opdagelse i naturen og komme helt tæt på alle de fantastiske fortællinger, som naturen bringer os.

På Bjerringbro Bibliotek starter efterårsferien med et brag, når Michael Back mandag formiddag giver Dino-koncert for de yngste børn med forældre. Her vil han synge og spille om alverdens dyr og ikke mindst om den forhistoriske dinosaurus.

Det forhistoriske tema fortsætter tirsdag i Gudenåhuset i Bjerringbro, hvor man kan rejse med palæontologen tilbage til dinosaurusserne tid. Bestem selv hvordan nogle af disse sagnomspundne dyr ser ud i kridttiden. Dette er en kreativ workshop, hvor børnene selv kan være de skabende.

Hvis man er til det lidt mere fredsommelige, kan man gå en tur i Viften i Gudenåhuset og møde en sød lille kat i teaterforestillingen ”Mis med de blå øjne”. Det er en herlig forestilling med musik og sang bygget over den gamle børnebog af samme navn.

Den gode historie fortsætter torsdag på Bjerringbro Bibliotek med Jens Frydendal. Han fortæller, hvad man kan opleve i naturen omkring Viborg, og hvad han selv er rendt ind i, gennem et langt liv i skovene. Jens er en fantastisk formidler, som tryllebinder både voksne og børn. Røverhistorierne bruger Jens til at pege på, hvordan det er gået med dyrelivet i Danmark i de seneste 50 år.


Hvis man er til det lidt mere fredsommelige, kan man gå en tur i Viften i Gudenåhuset og møde en sød lille kat i teaterforestillingen ”Mis med de blå øjne”.


Hvis du slet ikke kan få nok af naturviden og naturnørderi kan hele familien deltage i Viborg Bibliotekernes store NaturQuiz fredag eftermiddag i efterårsferien på Bjerringbro bibliotek. Her kan du dyste mod andre familier i jeres viden om naturen og dens forunderligheder.

På grund af COVID19 er der krav om pladsbestilling til alle aktiviteter. De fleste aktiviteter er gratis, men der skal bookes billet. Se om alle aktiviteterne på www.ferieaktiviteter.viborg.dk eller på www.viborgbib.dk/børn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Annonce