Annonce
Bjerringbro Avis

Kommune mangler køber til Sønderbro-grund - det under tømrermester: - Mig har de ikke spurgt

Michael Pedersen tv, her fotograferet  sammen med ejendomsmægler hos Home Bjerringbro Peter Mortensen, som han har haft et fint samarbejde med i forbindelse med byggeri og salg af de 20 boliger på Nørregade. Pressefoto
Lokal tømrermester og ejendomsudvikler undrer sig over at Viborg Kommune ikke kan sælge grund på Sønderbro. Han kunne nemlig godt være potentiel køber.
Annonce

Bjerringbro: Tømrermester Michael Pedersen, som ejer og driver driver Michaels Tømrer- og Snedkerfirma i Bjerringbro, er overrasket over, at det ikke er lykkes Viborg Kommune at sælge den store grund på Sønderbro, hvor et forsamlingshus samt to tidligere børnehaver har ligget.

Da avisen ringer og spørger ham, hvorfor han ikke har budt ind på grunden, som ellers må anses for at være attraktiv, kommer hans svar prompte:

- Mig har de ikke spurgt.

Michael Pedersen er ellers et oplagt bud på en lokal ejendomsudvikler, idet han allerede er i gang med adskillige lignende projekter.

For et par år siden købte han den store grund på Nørregade, hvor det gamle elværk lå, og her er han i fuld gang med at opføre 20 boliger. Etape et, der består af 10 boliger er bygget og solgt - og etape to er godt undervejs og snart solgt.

- Jeg mener helt klart, at der er et grundlag for flere boliger i Bjerringbro - ikke lejligheder men især tæt lav bebyggelse, og derfor undrer det mig, at de ikke kan finde en ejendomsudvikler, og man tænker lidt - hvem har de egentlig spurgt, siger Michael Pedersen, der absolut selv ville være interesseret i grunden.


Jeg mener helt klart, at der er et grundlag for flere boliger i Bjerringbro - ikke lejligheder men især tæt lav bebyggelse, og derfor undrer det mig, at de ikke kan finde en ejendomsudvikler, og man tænker lidt - hvem har de egentlig spurgt

Michael Pedersen, tømrermester, Michaels Tømrer- og Snedkerfirma


- Men jeg er ikke blevet spurgt, og jeg har intet hørt om projektet, men jeg er ikke i tvivl om, at der på den grund sagtens kunne ligge 10-15 små huse, siger han, der dog også bemærker, at det er klart, at prisen på grunden også skal være fornuftig.

- Det er klart, at hvis de vil have 15 millioner kroner for grunden, så kan det ikke løbe rundt - slet ikke hvis man vil bygge huse i stedet for lejligheder, siger han, der også lige har bygget fire  små huse i Tange, der blev solgt på en måned.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Pølsevognen fylder 100 år

Bjerringbro Avis

Nyholm-skulptur på plads

Annonce