Annonce
Bjerringbro Avis

Kræsne tyve hos greyhoundklubben

Greyhoundløbene er en populær sport, som trækker folk fra hele landet til Bjerringbro. I sommer var parret her kommet fra Lolland for at deltage i arrangementet. Arkivfoto: Morten Stricker

Klubben overvejer videoovervågning efter, at der blev stjålet sodavand, øl og pølser.

Annonce

Bjerringbro: Sodavand, øl, pølser og to toastjern var en del af byttet, da tyve mandag aften, eller nat, var på visit i Gudenådalens Greyhound Klubs Totalisatorbygning. Tilsyneladende var der tale om kræsne tyve, for de stjal kun mærkevare sodavand som Coca Cola og Fanta, mens de lod Harbo sodavandene stå. Også nogle is var efterladt i fryseren, som tyvene ikke havde lukket.

Klubbens næstformand Rikke Bankov er rigtig ærgerlig over tyveriet, ikke mindst fordi det krævede en del oprydning, fordi alt var rodet igennem. Hun tror, at der er tale om voksne mennesker.

- Tyvene stjal også en grøn plastikmælkekasse - formentlig til transport af tyvekosterne, og de tomme øl- og sodavandsflasker, som lå i denne kasse, var lagt pænt i håndvasken. Unge mennesker ville blot have smidt de tomme flasker på gulvet, siger Rikke Bankov.

Annonce

Succes med nyt hus

Døren til Totalisatorbygningen var ikke låst, idet håndværkere skulle have adgang til stedet, og det var en forbipasserende, som tirsdag formiddag opdagede, at bagdøren stod åben.

Det nye hus blev indviet i foråret, og medlemmerne har brugt meget tid på at indrette det nye sted. Og nye mennesker er kommet til, idet klubben har stor succes efter, at den også åbnede for medlemmer med andre hunderacer end greyhound.

- Vi er vokset fra 10 til 40 medlemmer i år, og hver søndag er der omkring 50 hunde til træning, og vores medlemmer nyder det nye flotte hus, hvor vi også har fået installeret varme, siger Rikke Bankov.

Annonce

Videoovervågning

Midtjysk Greyhound Stadion drives af Gudenådalens Greyhound Klub. Bestyrelsen overvejer, om klubben nu skal installere videoovervågning, men det kan blive en kostbar affære, da der også skal etableres internet på stedet.

- Tyvene må være lokalkendte, for vores nye hus er med vilje placeret i et hjørne langt tilbage på grunden, så man ikke umiddelbart kan se det. Omvendt giver det så desværre arbejdsro til de tyve, der finder huset, siger hun.

Og selv om bestyrelsen lige nu har nok at se til med oprydning og kontakt til forsikringsselskab, så der der både pølser og drikkevarer til sæsonens sidste løb lørdag 17. november. Træningen for 'almindelige' hunde fortsætter hver søndag i vinterhalvåret.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce