Annonce
Bjerringbro Avis

Kundeaften om sund mad i SuperBrugsen

Man kan opleve foredragsholder og klinisk diætist, Anne W. Ravn i SuperBrugsen Bjerringbro den 25. februar. Arkivfoto
Drop sundhedsidealer og modediæter - slip fornuften fri
Annonce

Bjerringbro: Trænger du til et serviceeftersyn af familiens kostvaner og mangler du inspiration til mere madglæde og nemme madfif i en travl hverdag?

Bestyrelsen i SuperBrugsen Bjerringbro har inviteret foredragsholder og klinisk diætist Anne W. Ravn, som stiller skarpt på, hvordan vi kan skrue ned for ambitionerne og op for sundheden med masser af lavpraktiske tips og tricks til familiens mad morgen, middag og aften.

- Denne aften siger vi helt farvel til uopnåelig sundhedsidealer og modediæter, lover formand Johan Haarup og fortsætter:

- Til gengæld slipper vi fornuften fri med gode tilvalg og plads til et godt grin samt god energi.

Arrangementet foregår i SuperBrugsen tirsdag den 25. februar om aftenen.

Anne W. Ravn er en ildsjæl og inspirator, som til daglig arbejder på Århus Universitetshospital. Hun har skrevet flere bøger og mange artikler, har ugentlig brevkasse i Femina samt Ugebladet Søndag og er redaktør af fagbladet Diætisten. For nogle år siden medvirkede hun som kosteksperten i DR1’s programserie “By på skrump”.

Mens Anne W. Ravn fortæller, får deltagerne lejlighed til at smage på madvarer, som er nemme at anvende i en travl hverdag. Adgangsbillet købes i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce