Annonce
Bjerringbro Avis

Kviktestcenter udvider åbningstid

Åbningstiderne for kviktest i Bjerringbro er udvidet til klokken 9 til klokken 19 alle ugens dage. Arkivfoto: Rune Borre-Jensen, Region Midtjylland

Bjerringbro: De seneste uger har man næsten hver dag kunnet se en lang kø af mennesker, som har ventet på at få taget en corona-kviktest i Gudenåhuset i Bjerringbro. Nu slipper en del mennesker formentlig for at vente længe, idet Viborg Kommune fra mandag 19. april har udvidet både med flere testcentre og længere åbningstid.

I Gudenåhuset i Bjerringbro er der fremover åbent alle ugens dage mellem klokken 9 og 19, hvor man kan få lavet en såkaldt 'næsetest' uden at bestille tid i forvejen.

Samtidig har Viborg Kommune åbnet tre nye kviktest-steder, nemlig i Stoholm, Møldrup og Viborg. De nye teststeder er i Stoholm Fritids- og Kulturcenter og i Teatersalen på Ammunitionsvej 6 i Viborg, og fra 21. april er der også mulighed for at blive testet  i Møldrup Hallen.

Annonce

I Stoholm Fritids- og Kulturcenter og Teatersalen på Ammunitionsvej i Viborg er der åbent alle dage mellem klokken 9 og 19,  mens der testes i Møldrup Hallen hver onsdag, lørdag og søndag i tidsrummet klokken 9 til 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Bjerringbro Avis

25 år med bilsalg

Annonce