Annonce
Bjerringbro Avis

Lærke Hust kåret som Årets Unge Leder

Lærke Hust fik prisen som årets unge idrætsleder, her er hun sammen med formanden for Viborg Idrætsråd Preben Christensen (tv) og formanden for Viborg Kommunes kultur- og fritidsudvalg Mads Panny. Foto: Viborg Idrætsråd

Rødkærsbro: Lærke Hust er træner for flere håndboldbold i Rødkærsbro Håndbold, og hun bruger det meste af sin fritid i Rødkærsbro Hallen. For denne indsats modtog hun på Viborg Idrætsråds repræsentantskabsmøde forleden prisen som Årets Unge Leder i Viborg Kommune.

- Lærke - som træner for flere hold, håndboldspiller og alt-mulig-kvinde er Rødkærsbrohallen blevet dit andet hjem. Med denne pris er du budbringer for en meget vigtig dagsorden, at det er cool, at unge arbejder frivilligt. Dit engagement og dit drive er uvurderligt. Ikke mindst som forbillede for fremtidens unge frivillige i Rødkærsbro og omegn, lød det i indstillingen.

Lærke Hust træner et blandet U6-hold og et U13-pigehold, og hun spiller selv for dameholdet, der ligger i serie 2. Desuden påtager hun sig opgaver som at sidde ved dommerbordet til kampe og at stå bag baren til sociale aktiviteter.

Annonce

Hun er 18 år og arbejder i psykiatrien i Viborg, hvor hun er i praktik under sin uddannelse på EUX Velfærd, en fire år og syv måneder lang uddannelse, der kombinerer gymnasiale fag med en sosu-retning.

Lærke Hust er både beæret og stolt over, at hendes arbejde gør så stort et indtryk på andre, og at hun kan være med til at gøre en forskel - og at det bliver set. I gennemsnit bruger hun fem-syv timer om ugen på sit frivillige arbejde i håndboldforeningen. I travle uger er timetallet en del mere.

- I bund og grund gør jeg det, fordi det gør mig glad. Jeg får så meget tilbage af de andre i klubben, både forældrene og fra børnene, jeg træner. Jeg prøver at være den bedste udgave af mig selv, jeg er mødestabil og er der for børnene, sagde hun til folkebladet, da hun var blevet nomineret til prisen, som hun altså fik på repræsentantskabsmødet tirsdag 3. maj.

Annonce
Bjerringbro Avis

Diamantbryllup fejres i det missionshus, som mureren selv byggede

Annonce
Bjerringbro Avis

Lokal forening får penge til amfiscene

Annonce
Bjerringbro Avis

Ingrid er et ekstra sæt ører og øjne og hjælper folk med de svære samtaler

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Folkemusik i kirken

Bjerringbro Avis

Strøtanker & Guldkorn: Lys i vinduerne 4. maj

Bjerringbro Avis

Nyt startsted, længere løberuter og en ny bro: Mange gode grunde til at løbe med i Danmarks smukkeste motionsløb

Bjerringbro Avis

Sweethearts afløser Rocazino på lokal festival

Bjerringbro Avis

Ny formand for Landboforeningen Midtjylland

Bjerringbro Avis

Den guddommelige Komedie i Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Oprydningsdag på vandet

Bjerringbro Avis

To storke på eng ved Bjerringbro

Annonce