Annonce
Bjerringbro Avis

Langå kom i julestemning

Optoget sluttede i Byparken, hvor Camilla Meyer Bärnholt fra Marked & K bød velkommen til juleteater, sang og hygge. Foto: Vibeke Skov.
Annonce

Langå: Fredag startede julemåneden, og i Langå blev det både markeret på skolen, i Bredgade og i Byparken.

Dagen startede på Langå Skole. Her var nissehuer og juletøj fundet frem, og rundt om i klasserne hyggede man med at pynte op og høre julemusik.

Klokken ti samledes alle elever i indskolingen til årets julefortælling, og derefter var der mere julehygge i klasserne. Der blev klippet og klistret alt fra søde julenisser til svære flettede julehjerter, samt samlet metervis af guilader. På hele skolen bredte der sig en dejlig duft af vafler, æbleskiver og julekager.

- Skolen havde i dagens anledning inviteret forældre og bedsteforældre til at komme og julehygge med eleverne. Af erfaring ved man, at det kan være svært at få tid til at komme til juleklip, så Langå Skolefritidsordning inviterede også på julehygge og julebag, fortæller lærer Majken Vestergaard.

Senere på dagen havde foreningen Marked & K - ligesom sidste år - arrangeret julefest i byen: Det startede med et stort, syngende fakkeloptog fra Langå Station til Byparken, som var fint pyntet op med juletræer og lys, og hvor man blandt andet kunne købe gløgg og nybagte pandekager.

Da optoget passerede kroen, blev Bredgades julebelysning tændt, og det samme gjorde det flotte juletræ på Torvet. På scenen i Byparken opførte "For 117. Gang" juleevangeliet for de mange børn, der var mødt frem, bagefter underholdt et stort kor fra Randers med dejlige julesange, og også julemanden kom på visit med lidt til børnene.

Små og store deltog i fakkeloptoget, der startede ved Langå Station.
Julebelysningen blev tændt, da optoget gik gennem Bredgade. Privatfoto
Der var en god lænestol til julemanden, så han kunne sidde ned og hilse på børnene.
Byparken var flot pyntet med juletræer og lys. Privatfoto
På Langå Skole blev der julehygget fra morgenstunden. Blandt andet med et juleeventyr. Privatfoto
Der blev produceret massevis af julepynt i klasserne. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce