Annonce
Bjerringbro Avis

Langå-præsten rykker til Fjends Herred

Sognepræst Anna-Christine Bruhn Elming skifter til Fjends-området. Foto. Niels Drescher
Anna-Christine Bruhn Elming holder afskedsgudstjeneste tirsdag den 14. maj.
Annonce

Efter 27 år som sognepræst i Langå-Torup Pastorat rykker Anna-Christine Bruhn Elming, 59 år, snart til et embede i det gamle Fjends Herred, nemlig i Stoholm-Kobberup Pastorat.

Anna-Christine Bruhn Elming holder afskedsgudstjeneste i Langå Kirke tirsdag aften 14. maj klokken 19, og allerede søndag 19. maj er der indsættelsesgudstjenester i Stoholm Kirke klokken 14 - tidspunktet er valgt, fordi der er konfirmation om formiddagen - og i Kobberup Kirke klokken 19, oplyser menighedsrådsformand Ejnar Damborg Skovhus, Stoholm.

Der er menighedsråd både i Stoholm og Kobberup. Formand for menighedsrådet i Kobberup er Sonja Laursen, Tastum, og der er det særlige ved Stoholm-Kobberup Pastorat, at de ligger i hver sin kommune, henholdsvis Skive og Viborg, og at de tilmed også ligger i hver sit provsti. Kobberup i Skive Provsti og med Betty Ahrenfeldt som provst. Stoholm ligger i Viborg Domprovsti med Thomas Frank som provst.

Anna-Christine Bruhn Elming afløser i sit nye embede sognepræst Else Berg, der allerede siden sidste efterår har været sognepræst i Bedsted i Thy. Embedet har været varetaget af sognepræst Malene Dahl, Sparkær. Hendes stilling her er på 50 procent tid. Anna-Christine Bruhn Elming bliver kirkebogsførende sognepræst.

Anna-Christine Bruhn Elming har ud over at være sognepræst i Langå og Torup Sogne også været medlem af provstiudvalget i Randers Søndre Provsti. Det har ikke været muligt at opnå kontakt til den snart afgående sognepræst med henblik på et afskedsinterview.

Der er 2461 medlemmer af folkekirken i Stoholm Sogn. I Kobberup Sogn er der 1456 folkekirkemedlemmer.

Der holdes reception i Langå Kirke efter afskedsgudstjenesten 14. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Kirkesølv klar til indvielse

Bjerringbro Avis

Musik: Ibrahim Electric i Viften

Bjerringbro Avis

Nu får Torvegade 6 nyt liv

Annonce