Annonce
Bjerringbro Avis

Lars Sørensen fik lederpokalen

Lars Sørensen modtog årets lederpokal da der var repræsentantskabsmøde i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter. Privatfoto
En sand ildsjæl inden for idrættens verden modtog årets lederpokal i sidste uge

Bjerringbro: Ved Bjerringbro Idræts- & Kulturcenters repræsentantskabsmøde forleden blev der sædvanen tro også uddelt en lederpokal.

I år gik hæderen til Lars Sørensen, der hele sit liv været en del af sporten i Bjerringbro. Siden han var ung, har han dyrket bordtennis i Bjerringbro KFUM og Team Nørreå bordtennis, og han har samtidig været en del af tennis mange år.

Det var Tommy Jørgensen fra Team Nørreå bordtennis, der havde indstillet Lars Sørensen og i indstillingen, sagen han:

Annonce

- Jeg lærte Lars at kende, da jeg var cirka 15 år gammel. Han var altid til stede både som aktiv og som hjælper. De seneste mange år har han bare været hjælper. Hver eneste gang klubben kalder, kommer Lars for at hjælpe. Han er ikke typen, som sender mails rundt, men typen som er på gulvet, og som altid stiller op.
- Ved alle stævner, arrangementer, koncerter og lignende har Lars altid været til stede. Han har kørt bus og sørget for andre hjælpere igennem hele sit liv. Han har været holdleder for mange hold og coachet rigtig mange spillere. Han har kørt Danmark tyndt i bilen for at komme til kampe.
- Og det helt unikke ved Lars er, han aldrig har fået penge for noget som helst. Og han har heller aldrig krævet noget. Selv efter en ulykke, hvor en lastbil kørte ind i ham, og han blev mindre mobil, er Lars altid til stede. Stadig i bestyrelsen og stadig til alle stævner. Lars har vel siddet i bordtennis bestyrelsen 30 år.


Ved alle stævner, arrangementer, koncerter og lignende har Lars altid været til stede. Han har kørt bus og sørget for andre hjælpere igennem hele sit liv.

Tommy Jørgensen, Team Nørreå bordtennis


- Han er en person, som vi alle burde se op til, og det er der i øvrigt også mange, som gør. Han er en sand ildsjæl og en anerkendt person i Bjerringbro. Jeg er stolt over at indstille Lars som årets idrætsleder, lød det fra Tommy Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Annonce