Annonce
Bjerringbro Avis

Lettet frisør: - Det er jo bare hår

Carsten Nielsen nåede lige at blive klippet af Jette Sund, før City Salonen lukkede ned. Foto: Hanne Bliksted
Ejerne af frisørsalonen City Salonen i Bjerringbro var bekymrede.
Annonce

Bjerringbro: "Det er faktisk en lettelse, at det er besluttet oppefra, at vi SKAL lukke."

Sådan lød det fra frisør Anna-Marie Busk, da hun og Jette Kirk onsdag 18. marts mødte ind i deres fælles frisørsalon City Salonen på Storegade i Bjerringbro. Straks gik de i gang med at ringe rundt og aflyse frisøraftaler for de næste to uger efter, at statsminister Mette Frederiksen tirsdag meddelte, at alle frisørsaloner skulle lukke fra klokken ti onsdag for at begrænse smitten med corona-virus.

Normalt åbner salonen klokken ni, men ejerne af salonen mødte allerede før klokken otte, og så startede de med at ringe rundt. Alene til onsdagen var der 15-20 aftaler.

- Vi har talt meget om det de seneste dage, fordi der er så meget skriveri på facebook blandt frisørerne. Både Jette og jeg har mænd, som er i risikogruppen for at blive smittet, og selv om vi har været omhyggelig med at spritte af og har øget sikkerheden ved blandt andet at fjerne ugebladene fra salonen, så har snakken om corona-virussen fyldt meget, siger Anna-Marie Busk.

- Jo vi er lettede, men det er den mest mærkelig dag, jeg har prøvet i mine 35 år som frisør. Jeg vågnede allerede klokken fire, fordi det hele rumsterede rundt i hovedet, og vi har lige fået håndsprit for 800 kroner hjem, tilføjer hun med et skævt smil.

- Ja skuldrene falder ned nu. Jeg havde kraftig hovedpine i går, fordi det har fyldt så meget de seneste dage, siger Jette Kirk, som har drevet City Salonen sammen med Anna-Marie Busk i 11 år.

- Kunderne har stor forståelse for, at vi aflyser. Det er jo bare hår, og målt i forhold til den smittefare, som både vi og kunderne bliver udsat for ved at have salonen åben, så er det jo lige meget at skulle vente med at blive klippet. Det er jo ens for alle, og så må vi kigge på økonomien bagefter, siger Jette Kirk, inden hun igen ringer for at aflyse endnu en aftale. Salonen er nu lukket til og med 30. marts.

- Jo vi er lettede, men det er den mest mærkelig dag, jeg har prøvet i mine 35 år som frisør. Jeg vågnede allerede klokken fire, fordi det hele rumsterede rundt i hovedet, og vi har lige fået håndsprit for 800 kroner hjem.

Anna-Marie Busk, medindehaver af City Salonen.

Annonce

Chokolade fra kunde

En af de sidste, som nåede at blive klippet i City Salonen onsdag morgen, var Carsten Nielsen. Han ringede allerede omkring klokken otte for at høre, om han kunne nå at blive klippet inden klokken ti. Klokken 8.45 stod han klar, og han havde taget chokolade-skildpadder med som tak, fordi han nåede at få en tid.

- Jeg har længe trængt til at blive klippet. Jeg har bevidst ventet, fordi jeg har travlt med at læse til eksamen, så jeg tænkte, at jeg kunne blive klippet i næste uge, når jeg havde været til eksamen. Men jeg når det så nu, siger han, inden han satte sig i stolen og overlader lokkerne til frisør Jette Sund.

Inden da fik han en ny tid i anden uge af maj.

- Alle skal alle jo klippes, når salonerne åbner igen. Derfor er det godt at have aftalt en tid, siger han som er trofast kunde i City Salonen, hvor han kommer cirka hver femte uge.

Jette Kirk (tv) og Anna-Marie Busk har sammen drevet City Salonen i 11 år. Onsdag morgen mødte de tidligere for at aflyse aftaler for de næste to uger. Foto: Hanne Bliksted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce