Annonce
Bjerringbro Avis

Lingeri i alle størrelser hos Anni-Thing

Der er efterhånden meget at vælge imellem, hvis man er på jagt efter en god bh hos Anni-Thing. Foto: Christine Krüger Hansen
Med blonder eller uden blonder, med eller uden fyld eller med eller uden bøjle. Der er masser af bh-muligheder til piger i alle størrelser hos Anni-Thing.
Annonce

Bjerringbro: Julen nærmer sig, og for mange mænd betyder det også, at de skal ud at shoppe lingeri. Det er ihvertfald for mange en typisk julegave til deres kone eller kæreste.

Planlægger man at lægge en del af sin julehandel i Bjerringbro, er der gode nyheder i undertøjsafdelingen, for hos Anni-Thing, der jo ellers specialiserer sig i tøj til store piger, kan man nu finde et endnu større udvalg af netop lingeri.

For når det kommer til undertøj, badetøj og nattøj har Annie Lund, der er indehaver af butikken på Banegårdspladsen valgt at gøre en udtagelse, hvad angår størrelse, og er man på jagt efter noget i disse tre kategorier, kan man roligt handle hos hende, får her kan man få bh'er helt ned i størrelse 75 B og nattøj fra størrelse small.

- Det åbner op for et andet kundesegment i min forretning. Samtidig prøver jeg også at lytte til, hvad kunderne gerne vil have men ikke synes, at de kan få nogen steder i byen, og så tilføjer jeg det til mit udvalg. Det er jo enormt vigtigt, at vi fastholder de lokale kunder, siger Annie Lund.

Det er de to undertøjsmærker Plaisir og Trofé, hvor Anni Lund har udvidet med flere størrelser. Hun vil især gerne slå et slag for undertøjet fra Trofé, som hun kalder et rigtig godt lavprismærke.

- Køber man undertøj fra Trofé, får man en god kvalitet til billige penge, siger Anni Lund og forklarer, at der ikke er en bh, der koster mere end 265 kroner.

Hun forsøger, ud over at have mange størrelser, også at have et ganske bredt udvalg, og understreger, at hvis der er en model i Trofés bh-guide, man forelsker sig i, som hun ikke lige har hængende, så kan hun altid få den hjem.

I det hele taget er der et ganske fint udvalg at vælge imellem. Der er eksempelvis også mulighed for at købe bh'er hos Anni-Thing, hvis man er blevet brystopereret og bruger en protese.

- Til gengæld vil jeg anbefale en bh fra Plaisir, hvis man i stedet for har skrånende skuldre, og stroppen har en tendens til at falde ned. Stropperne hos Plaisirs bh'er er sat længere inde, hvilket gør, at de bare sidder rigtig godt, siger Anni Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce