Annonce
Bjerringbro Avis

Lions fastholdt generalforsamling trods covid-19

Selvom Covid-19 betyder, at Lions Bjerringbro ikke kan afholde sit traditionelle kræmmermarked, fortsætter klubben sit arbejde og er allerede i gang med at planlægge markedet i 2021. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Medlemmerne sad dog bag hver sin skærm i hver sit hjem.
Annonce

Bjerringbro: Det blev en noget anderledes generalforsamling end normalt, da Lions Bjerringbro forleden holdt det årligt tilbagevendende møde. Mødet plejer at blive holdt i Bjerringbro Idræts- & kulturcenter, men covid-19 anbefalingerne ville det anderledes.

Derfor blev det et møde, der foregik via nettet, hvor medlemmerne var samlet - hver for.

Præsidenten Michael Krog aflagde beretning om året, der var gået og fortalte om god mødeaktivitet og arbejdsindsats.

- Lions Bjerringbro lavede i december sammen med det lokale Dansk Røde Kors en flot julehjælpsindsamling til lokalt udsatte familier og har også bidraget til landsindsamlingen af briller til svagtseende i tredjeverdenslande. Derudover har Lions Bjerringbro sendte to lokale unge mennesker på Lions Youth Camp & Echange i henholdsvis Tyrkiet og Japan, fortalte Michael Krog i sin beretning.

De flittige løver har også stået bag to vellykkede intim-koncerter på Bjerringbro Gymnasium med henholdsvis Anders Blichfeldt og Lars Lilholt.

Arbejdsomheden hos Lions Bjerringbro er dog for tiden sat på standby i og med, at covid-19 har resulteret i et aflyst tulipansalg og et aflyst Lions Marked, der ellers skulle have været skudt af i starten af juni måned.

Men Lions Bjerringbro er begyndt at kigge frem mod nye aktiviteter i kommende Lions-år.

- Allerede nu er markedsudvalget i gang med at planlægge Lions Markedet 2021, hvor vi glæder os til at mærke den lokale opbakning og få samlet alle i Bjerringbro, tilføjede den afgående præsident.

Han blev på mødet afløst af Bjarne Futtrup, der skal være ny præsident. Den nye præsident vil prioritere god trivsel i klubben og afholde gode aktiviteter i klubåret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce