Annonce
Bjerringbro Avis

Lions håber på at kunne lave en byfest

Lions Marked Bjerringbro plejer at være festlige dage for hele familien. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Lions Bjerringbro venter spændt på corona-udmelding

Bjerringbro: En hel weekend i første del af juni plejer masser af mennesker at mødes til musik og hygge på Lions Marked Bjerringbro. Sidste år blev markedet aflyst på grund af corona, og det er stadig usikkert, om der bliver noget marked i år. Men ét er sikkert, Lions Bjerringbro gør sit til, at der kommer et marked.

"Kræmmerne er klar, tivoli er klar og Lions er klar. Er Bjerringbro klar?"

Sådan lyder det i et opslag fra Lions Bjerringbro på facebook, men det er dog ikke ensbetydende med, at der bliver noget marked i weekenden 11.-13. juni.

Annonce

- Vi har lagt opslaget op for at vise, at vi ikke er gået helt i dvale, men vi er godt klar over,  at det kan blive svært at gennemføre årets marked. Men vi er fortrøstningsfulde og håber til det sidste, siger formanden for markedsudvalget René Lang.


Vi har lagt opslaget op for at vise, at vi ikke er gået helt i dvale, men vi er godt klar over,  at det kan blive svært at gennemføre årets marked. Men vi er fortrøstningsfulde og håber til det sidste.

René Lang, fmd. for markedsudvalget


Lokal musik

Han følger spændt regeringens udmeldinger om corona-situationen, og det samme gør de kræmmere og folk fra Mies Tivoli, som plejer at være til Lions Marked Bjerringbro.

På grund af den usikre situation har markedsfolkene ikke hyret bands eller anden underholdning men satser på at kunne skaffe lokale bands, hvis det bliver muligt at gennemføre markedet.

- Vi er klar, hvis regeringen er klar.  Vi vil naturligvis følge de restriktioner, der vil være for et eventuelt marked. Hvis det bliver noget med, at vi må være 1000 mennesker til musik og dans i teltet, så kan vi også godt kontrollere gæsternes corona-pas. Men hvis der bliver krav om at kontrollere coronapas ved indgangen til pladsen, så aflyser vi markedet, for det er så stor en opgave, at vi ikke kan klare det, siger René Lang.

Annonce

Opbakning

- I løbet af de tre markedsdage plejer der at kommer op mod 15.000 mennesker, det nøjagtige tal kendes ikke, da der ikke opkræves entré. Til markedet plejer der at være op til 60 frivillige hjælpere, hvoraf nogle kan være i risikogruppen, og derfor er det selvfølgelig helt op til den enkelte, om vedkommende vil hjælpe, tilføjer markedsformanden.

- Vi har jo en drejebog for markedet, så vi kan hurtigt få gjort klar, og det er de frivillige med på. Vi har sagt, at vi venter til omkring første maj, før vi giver endelig besked, men vi vil gøre hvad vi kan for at kunne holde markedet.  Og så håber vi naturligvis, at folk i Bjerringbro er klar til at bakke os op og komme til en god byfest, siger René Lang.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Gratis golf til seniorer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce