Annonce
Bjerringbro Avis

Lions samler igen i år ind til julehjælp

De mange indsamlede varer pakkes, så der er lidt af hvert i julekurvene. Billedet er fra sidste år, hvor Jytte og Hardy Reiche fra Røde Kors pakkede en del af julekurvene. Arkivfoto: Hanne Bliksted
Fredag 27. november og lørdag 28. november står Lions-folk ved de lokale butikker Rema 1000 og SuperBrugsen.
Annonce

Bjerringbro: Læg en ekstra vare i indkøbsvognen. Sådan lyder opfordringen, når Lions Bjerringbro i samarbejde med Dansk Røde Kors igen i år samler varer ind til julekurve.

- I Lions Bjerringbro ønsker vi, at alle skal have en god jul. Derfor samler vi varer ind til personer, som har søgt om julehjælp. Sidste år blev der indsamlet 15 bredfyldte indkøbsvogne, og vi håber i år at kunne gentage sidste års resultat, lyder det fra tovholder i Lions Bjerringbro Tommy Langhave.

Fredag 27. november og lørdag 28. november står Lions-folk ved de lokale butikker Rema 1000 og SuperBrugsen. Når man køber ind, kan man lægge lidt ekstra varer i kurven. Ved butikkens udgang står Lions-folk med indkøbsvogne, hvor man kan lægge de varer, som man vil donere til den lokale julehjælp. Bagefter pakker Røde Kors varerne til dem, som har søgt om julehjælp.

- Det er sjældent, at man kan glæde tre parter samtidig, men det kan vi her. Først og fremmes glæder vi nogle af samfundets svageste med gode varer her op til jul. Dernæst oplever kunden, der lægger ekstra varer i indkøbsvognen, at gøre et stykke konkret velgørenhedsarbejde. Desuden får vi i Lions støtte til vores humanitære indsats, siger Tommy Langhave.

- For mange folk vil det være en økonomisk overkommelig opgave for eksempel at købe lidt ekstra julegodter, nødder eller kaffe, men for modtageren kan det være med til at give en god jul. Julen handler jo om næstekærlighed, tilføjer han.

Lions er meget taknemmelige for, at Rema 1000 og SuperBrugsen igen i år har givet lov til, at Lions må stå ved indgangen til butikkerne.


For mange folk vil det være en økonomisk overkommelig opgave for eksempel at købe lidt ekstra julegodter, nødder eller kaffe, men for modtageren kan det være med til at give en god jul. Julen handler jo om næstekærlighed

Tommy Langhave, tovholder på julehjælpen hos Lions Bjerringbro


- Erfaringen siger os, at vi hurtigt får vores store indkøbsvogne fyldt op, og på den måde får ordene, 'mange bække små' en helt særlig betydning for vores Lions-indsamling, slutter Tommy Langhave.

Lions vareindsamling er et led i en landsdækkende aktivitet, som Lions klubber over hele landet gennemfører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Pølsevognen fylder 100 år

Bjerringbro Avis

Nyholm-skulptur på plads

Bjerringbro Avis

Sønderbro i stjerneskær

Annonce