Annonce
Bjerringbro Avis

Litauisk kunstner er årets første udstiller i Gudenåhuset

Rasa Dzimidaviciute Olesen kalder dette værk The Almighty.
Annonce

Bjerringbro: Bjerringbro Kunstforening og Gudenåhuset præsenterer i januar Rasa Dzimidaviciute Olesen, som er født og opvokset i Litauen. Hun er uddannet kunstner fra brugskunstskolen i Kaunas i Litauen og Kunstakademiet i Tallinn, Estland.

Rasa D. Olesen har boet i Danmark i snart 20 år og har udstillet aktivt de seneste ni år i hele Danmark og udlandet. Hun er tilknyttet Gallerie Knud Grothe i Charlottenlund, Galleri Art for Future i Valby og Galleri Nakke Hage i Nykøbing Sj.

Rasa D. Olesens kunst kan kaldes for vittige billedfortællinger om menneskeheden på godt og ondt. Det er nemlig en historie, som hun vil fortælle i sine meget detaljerige billeder. Hun bevæger sig i en verden af myter, fortællinger, eventyr, sangtekster, ordsprog og ordspil, så mennesket og dets forhold til omgivelserne, naturen og ikke mindst til sig selv, er de vigtigste temaer i Rasa D. Olesens billeder.

I Gudenåhuset udstiller hun tusch og blyantstegninger, oliemalerier samt kunsttryk. Udstillingen kan ses til 29. januar i Bjerringbro Biblioteks betjente åbningstid.

Rasa Dzimidaviciute Olesen kalder dette værk The boat to the future.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce