Annonce
Bjerringbro Avis

Livestream: H. C Andersen til Bjerringbro

Teatergruppen H. C. Andersen Paraden er kendt for sine forestillinger i Eventyrhaven i Odense. Når en del af gruppen kommer til Bjerringbro i vinterferien, kan publikum se gruppen via live transmission. Arkivfoto: Helge Rasmussen
Forestilling med teatergruppen H. C. Andersen Paraden kan ses hjemme i stuen
Annonce

Bjerringbro: Vinterferien i Bjerringbro og omegn får et strejf af eventyr, idet der er fokus på forfatteren H. C. Andersen. Allerede fra torsdag før vinterferien og hele ferien kan man deltage i en GPS-skattejagt i Bjerringbro med forfatterens eventyr som tema. Skattejagten er for børnefamilier og har udgangspunkt ved Gudenåhuset.

Mandag 15. februar kan man møde ham eller en rettere en model af ham, idet teatergruppen H. C. Andersen Paraden besøger kulturhuset Viften i Bjerringbro og underholder med flere af forfatterens dejlige eventyr. På grund af corona-restriktionerne er der ikke adgang for publikum, men forestillingen livestreames ud til børn og voksne, som holder vinterferie.

Forestillingen byder på et teatershow med H.C. Andersen Paraden, som fortæller unikke anekdoter om forfatterens liv ledsaget af fantasifulde scener fra de højtelskede eventyr som Den grimme ælling, Prinsessen på ærten, Klods Hans, Kejserens nye klæder og Tommelise.

Annonce

Online show

Viborg Bibliotekerne plejer at tilbyde mange forskellige aktiviteter i vinterferien, men i år har medarbejderne måttet tænke anderledes, da bibliotekerne på grund af corona-situationen er lukket for publikum.

- Teatershowet med H.C Andersen Paraden bliver spektakulært og nyt for biblioteket, fordi arrangementet bliver sendt online. På den måde kan alle være med hjemmefra, når festlighederne bliver livestreamet fra Viften i Bjerringbro, fortæller børnekulturkonsulent hos Viborg Bibliotekerne Rikke Skovsbo i en pressemeddelelse.


Teatershowet med H.C Andersen Paraden bliver spektakulært og nyt for biblioteket, fordi arrangementet bliver sendt online. På den måde kan alle være med hjemmefra, når festlighederne bliver livestreamet fra Viften i Bjerringbro,

Rikke Skovsbo, børnekulturkonsulent hos Viborg Bibliotekerne


Viborg Bibliotekerne inviterer alle til at se med live via Viborg Bibliotekernes Facebook 15. februar kl. 11. Her kan man så at sige komme ind i H.C. Andersens eventyrverden.

Arrangementet kræver ikke billetbestilling, man skal blot følge med på Viborg Bibliotekernes Facebookside, og man kan læse om det bibliotekernes hjemmeside.

Annonce

Kreative pakker

Vinterferie betyder også god tid til at hygge med kreative projekter. På bibliotekerne kan man låne såkaldte 'testlab to go' pakker fyldt med sjove aktiviteter. Pakkerne kan lånes i 14 dage, og man kan lege med robotter, DIY-projekter og makerspace-aktiviteter, som alle har et børnelitterært tema.

For at låne en to go pakke skal man reservere den på bibliotekets hjemmeside og eftergølgende hente den på biblioteket. Pakkerne kan hentes på det lokale bibliotek, og altså også på Bjerringbro Bibliotek.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce