Annonce
Bjerringbro Avis

LOF Midtjylland lokker med malerisk sommerkursus

LOF Midtjylland tilbyder atter kurser efter den lange corona-nedlukning. Arkivfoto: Morten Dueholm
LOF Midtjylland tilbyder atter kurser efter den langvarige corona-nedlukning. Man kan blandt meget andet lære at kreere sine egne akvarelværker.
Annonce

Viborg: Den langvarige og benhårde corona-nedlukning er begyndt at bløde op, og det betyder, at flere og flere aktivitets- og fritidstilbud atter bliver tilgængelige.

Det nyder aftenskolen LOF Midtjylland godt af. Efter at have været lukket ned i ugevis tilbyder foreningen nu et væld af sommerkurser - både indendørs som udendørs.

Billedkunstner Birte Mølgaard slår i en pressemeddelelse et slag for sit eget kursus, hvor akvarelmalingen har indtaget paletten. Et kursus, som er blevet afholdt i årevis, og som normalt tiltrækker folk fra alle aldersgrupper.

- Deltagerne plejer at være i alle aldre - fra teenagere til pensionister. Ofte følges flere generationer ad fra samme familie. Kurset er for alle, som har lyst til at stifte bekendtskab med akvarelfarvernes muligheder. Man kan være totalt nybegynder, eller man kan være mere øvet, men med lyst til at holde maleriet ved lige og lære nye ting, skriver Birte Mølgaard.

Kurset løber over flere dage, og det foregår både inde og ude. Man kan tilmelde sig kurset og i øvrigt gå på opdagelse i LOF Midtjyllands øvrige tilbud på foreningens hjemmeside.

Akvarelmalingen gør sig godt til fortolkninger af landskaber. Foto: Birte Mølgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce