Annonce
Bjerringbro Avis

Lokal håndboldklub er ekstra klar til genåbning

Håndbold handler ikke kun om at løbe frem og tilbage på en bane med en bold. Der skal også trænes, og det kræver en masse forskelligt udstyr. Pressefoto

Bjerringbro: Bjerringbros håndboldklub, BFH er ekstra klar til at tage imod klubbens medlemmer, når der igen må trænes håndbold.

Klubben er ligesom mange andre foreninger udfordret på grund af restriktionerne i forbindelse med Covid-19 som betyder, at klubbens medlemmer på nuværende tidspunkt ikke har mulighed for at træne og spille håndbold.

Derudover har klubben også måtte aflyse forskellige arrangementer og dermed mistet en hel del penge til klubkassen.

Derfor er det ekstra glædeligt for Bjerringbro FH, at Sparekassen Kronjyllands Gavefond nu har givet 12.000 kroner til håndboldklubben, så klubbens boldrum kan opgraderes med nyt indhold uden at klubben skal have penge op af lommen.

Det fortæller en glad Henrik Bangshøi, der er forretningsfører i klubben.

- Det betyder, at når trænere, ledere og spillere møder ind igen, vil der være nye street/skumbolde, springstativer, kegler, markeringsbrikker og balancepuder, fortæller Henrik Bangshøi.

Det er den lokale Sparekassen Kronjylland, der er uddeler af pengene.

- Vi glæder os alle til mere normale tider, hvor vi igen kan mødes og samles om det vi godt kan lide. Og vi er glade for, at vi med vores donation kan give Bjerringbro FH en hjælpende hånd, så de kan være klar til at tage imod deres medlemmer. Vi krydser fingre for, at det sker snart, siger Anders Møller Steffensen, souschef i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Bjerringbro.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Rekord meget affald samlet op

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Stor tennissucces i Ulstrup

Bjerringbro Avis

Torvets Køkken er lukket

Annonce