Annonce
Bjerringbro Avis

Lokale erhvervskvinder inviterer til mad og mode

Camilla Knudsen fra CK-Beauty i færd med at gøre Charlotte Niebuhr klar til modeshow. Jane Thomadsen fra RenStil ses bagerste i midten, mens Charlotte Smedegaard fra C Optik tester briller på modellen. Privatfoto
RenStil-indehaver, Jane Thomadsen, inviterede til stort modeshow sammen med andre lokale forretningsdrivende i Langå. Succesen gentages i slutningen af oktober.

Langå: Det skorter aldrig på gode ideer hos Jane Thomadsen, som gang på gang hopper ud i nyt for at servicere sine kunder og trække nye til.  Denne gang var det et modeshow med 70 gæster, som hun stablede på benene i samarbejde med Langå-virksomhederne CK-Beauty, C Optik og Lottes Gårdbutik.

- Det er virkeligt skønt at lave noget med mine kolleger i Langå. Det er vigtigt for os at samarbejde og sparre, for vi er jo vant til at arbejde meget alene. Det giver et sammenhold, som får os til at stå stærkere, fortæller initiativtager Jane Thomadsen om samarbejdet til aftenens modeshow.

For at få plads til de mange modeinteresserede foregik arrangementet i Lottes Gårdbutik på Højvangsvej i Langå. Her blev aftenen skudt i gang med tapas serveret af Lotte Andersen, som er indehaver af Lottes Gårdbutik. Den høje latter og snak fra de mange kvinder vidende om, at stemningen var i top.

Annonce

I baglokalet var stemningen også i top, men en smule mere hektisk. Her var mennesker, tøj, briller og skønhedsprodukter i et virvar. For mens gæsterne spiste, blev de lokale amatørmodeller gjort klar til at indtage catwalken i efterårets trends.

For mig er det en skøn måde at mødes med mine veninder. Men det giver også en slags fællesskabsfølelse at være med til sådan et arrangement - det er jo en lille by, vi bor i, og det er vigtigt, at vi bakker op om det lokale forretningsliv

Silje Refvik Lassen, deltager ved modeshow

- Jeg synes, det er vildt sjovt at lave noget, som giver kunderne en anderledes shoppeoplevelse, men det handler selvfølgelig også om at udbrede kendskabet til min butik og sælge noget tøj. Det betyder meget for kunderne at se tøjet på og se, hvordan det kan styles og sættes sammen, slutter RenStil-indehaveren.

Billetter revet væk

Jane Thomadsen havde slået kløerne i halvdelen af sin mødregruppe, butikkens overbo og en tidligere medhjælper i sønnens børnehave - det var aftenens modeller. De fire kvinder fik lagt make-up og sat hår af Camilla Knudsen, som er kvinden bag CK-Beauty, mens C Optik-indehaver, Charlotte Smedegaard, rendte travlt rundt og matchede solbriller og briller med model og beklædning.

Da tæppet endelig gik, var gæsterne forventningsfulde og modellerne nervøse, men de blev sendt godt ud på catwalken af de fire smilende bagkvinder, og Langå tog godt imod dem.

En af dem var Silje Refvik Lassen, som var hurtig på tasterne, da billetterne blev sat til salg. Hun var nemlig slet ikke i tvivl om, at det var noget, hun skulle med til.

- For mig er det en skøn måde at mødes med mine veninder. Men det giver også en slags fællesskabsfølelse at være med til sådan et arrangement - det er jo en lille by, vi bor i, og det er vigtigt, at vi bakker op om det lokale forretningsliv, forklarer Silje Refvik Lassen, som har boet og handlet i Langå i 20 år.

De 70 billetter til modeshowet blev revet væk, og skabte således grundlag for endnu et modeshow, som afholdes 28. oktober. Allerede nu er der kun ganske få billetter tilbage.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Julemarked på Ulstrup Slot: 18.000 æbleskiver var med til at give overskud på 80.000 kroner

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Kunstværk til halv million kroner har formodet levetid på fem år

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

AFLYST: Julen synges ind af populært Viborg-kor

Bjerringbro Avis

Syng julen ind i Oasen

Bjerringbro Avis

I Bjerringbro er julemandens datter en trold

Bjerringbro Avis

Marked med suppe-smagsprøver

Bjerringbro Avis

Flot afskedsgave til Bjerringbro-rektor og til gymnasium

Bjerringbro Avis

Anne-Marie Busk starter sin egen mobil-frisørsalon

Bjerringbro Avis

Koncert i Grønbæk Kirke

Bjerringbro Avis

Fortsat kamp for sø: Fakkel-komsammen ved Tange Sø

Bjerringbro Avis

Julemanden kommer med tog til Langå

Bjerringbro Avis

Grøn varme i dit hus: Dit spildevand renses og genbruges i fjernvarmenettet

Bjerringbro Avis

Med fredslys og fællesskab starter julehyggen

Bjerringbro Avis

Grundfos sponserer klubber, der skulle have tjent penge på julefrokost

Bjerringbro Avis

Befærdet midtbygade igen åben for gennemkørsel

Bjerringbro Avis

Julehjælp: Koldt hjælpearbejde gav ny rekord for Lions-folk

Bjerringbro Avis

Genbrugsbutikken i Ulstrup fejrer 15 år

Bjerringbro Avis

Juletræet blev tændt i Thorsø

Bjerringbro Avis

Morgensang aflyses på grund af corona

Bjerringbro Avis

Tricktyve på spil: Energiselskab advarer mod falske medarbejdere

Bjerringbro Avis

CBRE Intego får ny serviceleder

Bjerringbro Avis

Julemarked på Ulstrup Slot

Bjerringbro Avis

Mange kender ikke ny regel: Din juleshopping på nettet kan koste dyrt

Annonce