Annonce
Bjerringbro Avis

Lokale Fordele i Bjerringbro:Handl lokalt og få kontante fordele

Med det nye koncept er der kontante fordele, når du kører dit Dankort igennem i de lokale butikker i Bjerringbro. Arkivfoto: Morten Stricker.
Vil du have penge tilbage, når du handler? Og samtidig støtte op om de lokale butikker? Så er muligheden der nu.
Annonce

Bjerringbro: - Med Lokale Fordele ønsker vi at bakke op om den lokale handel. Vores kunder er spredt udover et stort geografisk område, men vi ønsker at omfavne dem alle – der, hvor de bor. Det bliver ikke de store webshops, vi samarbejder med. På sigt skal det udbredes til de fleste af byerne i vores udgivelsesområde, og for nuværende i lokale butikker i Bjerringbro, så vores kunder kan mærke vores tilstedeværelse.

Sådan siger viceadministrerende direktør i Jysk Fynske Medier, Bjarne Munck, om Lokale Fordele, som skal bringe lokalbefolkningen tættere på de lokale butikker og de lokale butikker tættere på lokalbefolkningen.

Det kan være alt lige fra den lille blomsterbutik på torvet til den store boligforretning i byen. Og som mediehus, der hver dag beretter om, hvad der sker ude i den store verden, er det ifølge den viceadministrerende direktør også ekstremt vigtigt både at fortælle om og værne om lokallivet.- Jysk Fynske Mediers mission er at styrke, udvikle og skabe sammenhængskraft i vores lokalsamfund, og en af vores fornemmeste opgaver er at styrke det lokale liv og den lokale handel. Derfor har vi skabt Lokale Fordele i samarbejde med Nets, fortæller Bjarne Munck.

Med det nye koncept er der kontante fordele, når du kører dit Dankort igennem i de lokale butikker i Bjerringbro. Konceptet er for alle, og så snart du er tilmeldt, kan du spare penge i de butikker, der er tilmeldt ordningen. Rabatten ryger automatisk over på din profil hos Lokale Fordele, og de optjente rabatter kan enten blive udbetalt som kontantbeløb eller fratrukket i dit avisabonnement, hvis du er den heldige ejer af sådan et.

- Det er fordele for alle, og en særlig fordel til abonnenter på Jysk Fynske Mediers dagblade. Vi tror på effekten ved et engagement i lokallivet, og med Lokale Fordele giver vi vores kunder ekstra motivation for at handle lokalt, slutter Bjarne Munck.

Find mere info og tilmeld dig på:lokalefordele.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Pølsevognen fylder 100 år

Bjerringbro Avis

Nyholm-skulptur på plads

Annonce