Annonce
Bjerringbro Avis

Lokalplan igangsat: Padeltennis på vej til Bjerringbro

Med igangsættelse af den nye lokalplan ved Bjerringbro Idræts- & kulturcenter, er ideen om en padeltennisbane i Bjerringbro komme et stykke nærmere realitet.  Arkivfoto: Søren Gylling
Måske har Bjerringbro allerede et padeltennis-anlæg, inden året er omme.
Annonce

Bjerringbro: Onsdag i sidste uge blev der i teknisk udvalg hos Viborg Kommune givet grønt lys for igangsætning af en lokalplan for Bjerringbro Idræts- & kulturcenter, der ønsker at udbygge med blandt andet en hal til padeltennis samt muliggøre fremtidige udbygninger af idrætscenteret.

Projektforslaget er ikke i overensstemmelse med gældende planlægning, da der ønskes opført bebyggelse uden for de udlagte byggefelter, og realisering af projektet krævede således, at der vedtages en ny lokalplan.

I de medfølgende oversigtskort, der var vedhæftet dagsordenen, er der påtegnet et nyt byggefelt på 1786 kvadratmeter til opførelse af en kommende padeltennis-anlæg der vil være på cirka 1250 kvadratmeter. Derudover har  idrætscenteret også markeret, hvor de på sigt ønsker at udvide deres køkkenfaciliteter,  wellnessområde samt eksisterende fitnessfaciliteter.

Formand hos Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter, Niels Dueholm er glad for at arbejdet med at planforslaget er kommet i gang og forlaget til den nye lokalplan kan komme i høring.

- Vi har allerede fået tilsagn fra Foreningen Bjerringbro Elværk , der gerne vil finansiere padeltennis-projektet med 1,5 millioner kroner, forudsat at vi selv kan finansiere det resterende beløb, der også er 1,5 millioner kroner, siger Niels Dueholm, som mener, at det skulle være ladsiggørligt.

På kortet kan man se, hvor Bjerringbro idræts- & kulturcenter ønsker at bygge deres padeltennis-anlæg.

Han forventer, at lokalplan og projekt bliver godkendt i løbet af foråret og tror, der en mulighed for, at man allerede senere i 2021 vil kunne spille padeltennis i Bjerringbro.

Padeltennis  er blandt verdens hurtigst voksende nye sportsgren. Det er både morsomt, udfordrende og spændende at spille. Spillet er en kombination af squash og tennis, og foregår på en bane, der er mindre end en tennisbane og med vægge, som man kender det fra squash.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce