Annonce
Bjerringbro Avis

Lone vandt kampvalg: Nu bliver Viborgegnen repræsenteret i Landdistrikternes Fællesråd

Lone Kastberg kom i bestyrelsen for Landdistrikternes Fællesråd. Arkivfoto: Preben Madsen
Lone Kastberg, der er formand for Viborg Landsbysammenslutning, blev valgt ind i bestyrelsen for Landdistrikternes Fællesråd.
Annonce

Viborgegnen: Der var kampvalg om de tre ledige bestyrelsesposter, da den landsdækkende organisation Landdistrikternes Fællesråd holdt generalforsamling.

Det resulterede i, at Viborgegnen blev repræsenteret, da Lone Kastbjerg, der er formand for Vibland - også kaldet Viborg Landsbysammenslutning - blev valgt.

Landdistrikternes Fællesråd holdt generalforsamlingen digitalt med flere end 100 deltagere.

Resultatet af kampvalget blev, at to af de hidtidige bestyrelsesmedlemmer ikke blev genvalgt. Det var Anders Brandt, opstillet af Sønderborg Landsbyforum, og Charlotte Roest, opstillet af Næstved Kommune. I stedet gik posterne til Lone Kastberg samt borgmesteren i Holbæk Kommune Christina K. Hansen. De var opstillet af henholdsvis Vibland og Holbæk Kommune.

Hanne Lene Haugaard, opstillet af DGI, og Arne Haahr Hansen, opstillet af Coop, blev genvalgt.

Annonce

Jeg er utrolig glad

Lone Kastberg, der er medstifter af Vibland i 2015 og har været formand siden, glæder sig over, at hun blev valgt.

- Jeg er utrolig glad for at blive en del af bestyrelsen, fordi jeg brænder så meget for landdistrikterne og landsbyerne - deres forcer såvel som udfordringer. Det skal vi fortsat have et godt greb i og et synligt fokus på. Derudover vil jeg gerne være med til at sikre, at vi stadig møder landdistrikterne i øjenhøjde, siger Lone Kastberg i en pressemeddelelse fra Landdistrikternes Fællesråd.


Jeg er utrolig glad for at blive en del af bestyrelsen, fordi jeg brænder så meget for landdistrikterne og landsbyerne - deres forcer såvel som udfordringer.

Lone Kastberg, formand for Vibland.


Formand for Landdistrikternes Fællesråd er Steffen Damsgaard. Han takker de afgående bestyrelsesmedlemmer for en stor indsats og glæder sig samtidig til at byde velkommen til både de nye og de genvalgte bestyrelsesmedlemmer.

Lone Kastberg har i en årrække deltaget i frivilligt arbejde og har blandt andet været tovholder for områdefornyelses-projektet i Møldrup. Hun har i de seneste 10 år arbejdet på Skive College som faglærer og koordinator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce