Annonce
Bjerringbro Avis

Lynhurtige besparelser på vej til Bjerringbro: Uno-X ombygges

Den 1. december går man i gang med at ombygge Uno-X på Nørregade i Bjerringbro. Pressefoto
Uno-X på Nørregade 60 i Bjerringbro står overfor en forvandling. Fra mandag den 2. december og de kommende tre dage frem vil lavprisstationen blive ombygget.
Annonce

Bjerringbro: Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer med lynhurtige besparelser. Denne gang er turen kommet til Midtjylland, hvor tankkunder i Bjerringbro og omegn vil få gavn af ombygningen.

Når den nye Uno-X på Nørregade 60 åbner, vil kunderne opleve en topmoderne og lynhurtig tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og billig som mulig.

- De mange lokale og pendlende tankkunder, som kommer forbi for at tanke brændstof, kan se frem til en topmoderne tankningsoplevelse. Hos Uno-X vil vi være den billigste og bedste brændstofudbyder i Bjerringbro og omegn, og jeg er sikker på, at kunderne vil synes godt om vores nye stationskoncept med de altid lave priser, siger René Thygesen, der er distriktspartner hos Uno-X i Bjerringbro.

Annonce

Mange nye forbedringer

Lavprisstationen, som ligger ved siden af Grundfos og i et af byens knudepunkter, får en række forbedringer til stor fordel for de mange tankkunder, der hver dag kommer på stationen, fortæller René Thygesen:

- Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Bjerringbro vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet to tankningsøer med benzin og diesel, en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning, siger René Thygesen.

I det nye år vil lavprisstationen få tilført endnu en let-læsbar prismast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Bjerringbro Avis

Ny medarbejder i Jyske Bank

Annonce