Annonce
Bjerringbro Avis

Målet var at undgå nedrykning - nu rykker Team Nørreås bordtennisherrer op i 1. division

Team Nørreå er rykket op fra 2. division til 1. division. Privatfoto
Højst overraskende rykker Team Nørreås bordtennisherrer op i 1. division, da holdet førte 2. division, da den aktuelle sæson blev afblæst.

Bordtennis: Team Nørreå skal i næste sæson konkurrere i den landsdækkende 1. division, der får deltagelse af seks jyske og fire sjællandske hold.

Team Nørreå er nemlig højst overraskende endt med at sikre sig oprykning fra 2. division.

Målet for sæsonen var nemlig først og fremmest at undgå nedrykning.

Det spøgelse blev hurtigt jaget væk, da Team Nørreå vandt vandt sæsonens første fem kampe - og dermed var holdet placeret på en suveræn førsteplads, da coronaen lukkede ned for den indendørs idræt.

Holdet har ikke spillet kampe siden den 28. november, og der er ikke blevet trænet i 2021. Da det endnu er uvist, hvornår der kan spilles kampe, så er det blevet besluttet, at sæsonen indstilles.

Beslutningen er, at den aktuelle stilling fastholdes, og Team Nørreå har derfor fået at vide, at oprykningen er en realitet.

Det var højst overraskende, men Team Nørreå-spillerne har leveret aldeles stabilt i den sæson, som dog blev alt for kort.

Nick Frisk Sommer har vundet ni ud af 11 kampe, Nichlas Middelhede har vundet syv ud af otte kampe, Diego Orantes Alvarez har vundet syv ud af ni kampe Jacob Laursen har vundet fem ud af 10 kampe, Henrik Lunddorf og Jesper Overgaard har begge vundet tre ud af fire kampe.

Klubbens hold i 3. division klarede med nød og næppe frisag i bunden af 3. division.

Dermed er sæsonen slut, og Team Nørreå har altså hold i 1. og 3. division i næste sæson.


Holdet i 3. division klarede lige nøjagtig frisag i bunden af rækken. Privatfoto


Team Nørreå vandt vandt sæsonens første fem kampe - og dermed var holdet placeret på en suveræn førsteplads, da coronaen lukkede ned for den indendørs idræt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce