Annonce
Bjerringbro Avis

Mægler lokker med lokale gavekort og salgshjælp

Home i Viborg og Bjerringbro giver et gavekort på 500 kroner til butikker, der kan forskønne boligen, hvis man får en salgsvurdering. PR-Foto: Home
Det har længe lydt, at der er for få boliger til salg i forhold til antallet af købere. Home kommer med initiativ, der skal få flere til at sætte boligen til salg.
Annonce

Viborg/Bjerringbro: Boligåret 2020 bød ganske overraskende - set i lyset af corona - på masser af handler. Samtidig blev det igen og igen nævnt, at der var få boliger på markedet i forholdet til mængden af købere.

For at lokke flere sælgere frem i hoveddøren, har Home i Viborg og Bjerringbro sat gang i en anderledes kampagne.

Får man en mægler ud til en i øvrigt gratis salgsvurdering, følger der et gavekort på 500 kroner til de lokale butikker - Botex, Sinnerup, John’s Blomster og R2 Farver i Viborg samt Westergaard, Imerco og Jem & Fix i Bjerringbro.

- Man kan se det som en lille kickstarter til at gøre hjemmet mere salgsklar, fordi vi har udvalgt relevante lokale butikker, hvor sælger kan indkøbe ting til hjemmet, som får det til at fremstå mere indbydende. For eksempel nye potteplanter, nips, maling eller den liste, der lige mangler, siger medindehaver af Home i Viborg og Bjerringbro, Peter Stouby Madsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Trin to

Den lille kickstart kan blive fulgt op af et yderligere tiltag – nemlig at Home sætter boligstylist Lis Heidi Foged, indehaver af Stylisht, i aktion.

- Når vi har indgået en aftale, om at vi skal stå for salget af boligen, kommer Lis på et to-timers besøg i sælgers hjem, hvor hun gennemgår huset med henblik på at se, hvor man kan optimere og finpudse i forhold til at få huset til at se skarpt ud til et salg og give køberne det optimale førstehåndsindtryk, fortæller den anden indehaver af Home i Viborg og Home i Bjerringbro, ejendomsmægler Flemming Jensen.

Annonce

Små ting

Sælger vil blandt andet få input til møblering, belysning, farver, materialer, ny brug af eksisterende møbler og evt. fjernelse af møbler mm.

- Ofte er det få ændringer og god oprydning, der skal til, siger Lis Heidi Foged og fortsætter: - Det gælder om at skille sig ud og fange køber, og her er det en god idé med nye, friske øjne på boligen. Jeg ser måske nogle ting, som man helt naturligt ikke selv lægger mærke til, når man har boet et sted i en årrække, forklarer den lokale boligstylist.

Lis Heidi Foged er hyret af Home i Viborg og Bjerringbro til at hjælpe sælgere med at optimere boligen til salg. PR-foto: Home

Det kan også være smårenoveringer, lidt malerarbejde, eller mere lys i rummene, der skal til, for at boligen står helt ’skarp’, oplever hun.

- Det hele handler om at få et hurtigt salg og dermed en bedre pris hjem til sælger, understreger Flemming Jensen, som glæder sig til samarbejdet.

Efter besøget får boligejer efterfølgende et referat fra Lis Heidi Foged omkring de ting, der er gennemgået med forslag til tiltag, der ville kunne gøre en forskel for optimering af boligen.


Man kan se det som en lille kickstarter til at gøre hjemmet mere salgsklar, fordi vi har udvalgt relevante lokale butikker, hvor sælger kan indkøbe ting til hjemmet, som får det til at fremstå mere indbydende.

Peter Stouby Madsen, medindehaver af Home i Viborg og Bjerringbro
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

Provsten får ridderkorset

Annonce