Annonce
Bjerringbro Avis

Møllerne - nu med eget kontor

Søren Pape (th) klippede det røde bånd, mens Jakob Ekberg (tv), Jonas Schultz og Nithu Thava så til. Foto: Christine Krüger Hansen
De fire unge mænd med en fælles fortid i Bjerringbro vil hjælpe iværksættere.
Annonce
Annonce

En gave til byen

- Jeg havde længe overvejet, hvordan vi kunne fremme iværksætteri i byen, og jeres planer passer som fod i hose. I kommer med noget, som mange vil have glæde af at blive smittet af. Jeres iværksætteri er langt bedre end det, som mange konsulenter kan tilbyde, sagde Karoline Lynggaard.

- Møllerne er en stor gave til det lokale iværksætteri. Vores samarbejde er kun lige begyndt, men I er allerede nået langt med jeres frivillige arbejde, og jer er stolt af, at I er her, tilføjede hun.

- At nogle kaster sig ud i dette, det sikrer liv i vores lokalsamfund. Alle hungrer efter, at nogle unge vil slå sig ned i de mindre samfund. Bjerringbro er ikke et mindre sted, men der skal noget særligt til at slå sig ned i Bjerringbro.

Fhv. borgmester Søren Pape.

Bjerringbro: Humøret var højt, og der var masser af ros til de fire unge mænd, som under navnet Møllerne har slået sig ned i erhvervsparken Base Business Bjerringbro. Her indviede de torsdag deres nye lokaler.

Men i Møllerne er Nithu Thava, Jakob Ekberg, Jens Emil Sloth Nielsen og Jonas Schultz, som har en fælles fortid på Bjerringbro Gymnasium. Ideen med Møllerne er, at de skal rådgive andre om iværksætteri.

- Vi vil gerne give noget tilbage til Bjerringbro. Vi har mange planer for byen, blandt andet har vi nedsat et ungdomsråd med det mål, at byens unge får lige så gode oplevelser som os, sagde Jakob Ekberg i sin velkomst.

Både tidligere borgmester i Viborg Kommune og nu medlem af Folketinget Søren Pape Poulsen og direktør for Base Business Bjerringbro Karoline Lynggaard roste Møllernes initiativ og gejst.

Annonce

Håb om opbakning

Søren Pape håber, at Bjerringbro vil bakke op om Møllerne.

- At nogle kaster sig ud i dette, det sikrer liv i vores lokalsamfund. Alle hungrer efter, at nogle unge vil slå sig ned i de mindre samfund. Bjerringbro er ikke et mindre sted, men der skal noget særligt til at slå sig ned i Bjerringbro, sagde han.

- Vi er i en by, hvor mange har levet af iværksætteri, og her er mange familiearbejdspladser. Tænk sig at nogle opfandt noget med at transportere vand, som hele Danmark har levet godt af siden, sagde han med henvisning til Grundfos. Om 20-30 år taler vi måske om et firma, som startede her, sagde han, før han klippede det røde bånd.

Karoline Lynggaard glædede sig over, at Møllerne nu har kontor i Business Base Bjerringbro. Foto: Christine Krüger Hansen
Nithu Thava har gennemgået et iværksætterforløb hos Next Step i Aalborg og har en professionsbachelor. Han driver blandt andet firmaet Vaffelbaronerne. Foto: Christine Krüger Hansen
Blandt gæsterne var der både familie, forretningsfolk og folk fra det lokale foreningsliv. Foto: Christine Krüger Hansen
Søren Pape Poulsen roste de fire unge mænd for deres initiativ. Bag ham Jakob Ekberg, som er en af de fire 'Møllere'. Foto: Christine Krüger Hansen
Der var store smil og højt humør ved Møllernes reception. Foto: Christine Krüger Hansen
Møllerne har nu kontor i Base Business Bjerringbro. Foto: Christine Krüger Hansen
Byrådsmedlem Jakob Ekberg er en af de fire fra Møllerne. Foto: Christine Krüger Hansen
Møllerne har nu kontor i Base Business Bjerringbro. Foto: Christine Krüger Hansen
Bjarne Hjelm er en af de fem iværksættere, som har kontor hos Møllerne. Møllerne har nu kontor i Base Business Bjerringbro. Krüger Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce