Annonce
Bjerringbro Avis

Mad & Vintorvet i Bjerringbro i stort reklamefremstød på tv

Mads Lisius Hansen, der er indehaver af Mad & Vintorvet, er blevet tv-stjerne i forbindelse med et reklamefremstød for Stofa. Pressefoto
Nu kan man møde Bjerringbro-forretningen i en flot reklamefilm – sammen med internetudbyderen Stofa.
Annonce

Bjerringbro: Siden maj 2020 er kunderne hos Mad & Vintorvet strømmet til den nye forretning, der har indrettet sig i en del af den gamle Meny-foretning i Bjerringbro. Men i starten af september fik de en oplevelse ud over det sædvanlige, da butikken fik besøg af et større filmhold med kameraer og lamper.

Indehaver af  Mad & Vintorvet, Mads Lisius Hansen har nemlig indgået et samarbejde med internetudbyderen Stofa, og fra uge 40 kan den flotte reklamefilm, hvor Mads optræder sammen med Stofa, ses på nettet. Senere kommer Mads også på i reklameblokken på regionalt tv.

Men hvad er forbindelsen mellem en lokal vinhandler og Stofa?

Samarbejdet mellem Mad & Vintorvet og Stofa er kommet i stand af flere grunde. Dels vil Stofa gerne være mere synlige i nærområderne, men samtidig ønsker man også at give noget igen til lokale erhvervsdrivende. Og så var det et logisk skridt at række hånden frem.

Salgschef i Stofa Claus Fallingborg forklarer:

- Det skal være lige så naturligt at købe internet hos Stofa som at købe brød hos den lokale bager. Så selvom vi er en landsdækkende virksomhed, er det vigtigt, at vi er på lige fod med butikkerne på gågaden. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Mads Lisius Hansen og Mad & Vintorvet i Bjerringbro.


Det var verdensklasse. Jeg synes, det var sjovt. Og det var noget nyt! Jeg har før prøvet mindre reklamer, men ikke noget a la det her.

Mads Lisius Hansen, Mad & Vintorvet


Som man kan se i reklamefilmen, skal samarbejdet mellem Mad & Vintorvet og Stofa tages helt bogstaveligt. Her udveksler de to nemlig tilbud, så det, man sparer på internettet, kan man købe for i forretningen.

Annonce

Skuespiller for en dag

I Mad & Vintorvet var, den dag filmholdet kom forbi,  en noget anden arbejdsdag for de ansatte, end de var vant til. Og selvom det var første gang de skulle agere foran et rullende kamera til en stor reklamefilm, er det, ifølge Mads Lisius Hansen, bestemt ikke sidste gang. Han var begejstret og vil ikke afvise, at han stiller op til noget lignende igen.

- Det var verdensklasse. Jeg synes, det var sjovt. Og det var noget nyt! Jeg har før prøvet mindre reklamer, men ikke noget a la det her. Og min lille forretning får jo noget ud af det, så jeg kastede mig bare ud i det, smiler Mads Lisius Hansen og understreger, at tilbuddet i filmen skam er rigtigt nok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Annonce