Annonce
Bjerringbro Avis

Mange forslag til nyt navn til Bjerringbro-skole

Når navnet på den nye fælles Bjerringbro-skole offentliggøres tirsdag 2. juni, kan Karina Degryr Thomsen fejre et års jubilæum som skoleleder i Bjerringbro. Billedet er fra velkomsten for snart et år siden. Arkivfoto: Morten Pedersen
Navnekonkurrence sluttede fredag - nyt navn offentliggøres 2. juni.

Bjerringbro: Fra 1. august er der ikke længere noget, som hedder Bøgeskovskolen eller Egeskovskolen. De to skoler fusioneres til én skole med nyt fælles navn, men hverdagen fortsætter på de to adresser Koldskær og Vestre Ringvej.

Da konkurrencen om nyt navn sluttede fredag 21. maj, var der omkring 60 forslag, hvor 16 var  fra elever. Skoleleder Karina Degryr Thomsen glæder sig over interessen.

- Der er seriøse, fine og gode forslag, så jeg er sikker på, at vi finder et godt navn, siger hun,  som er overrasket over de mange forslag.

Annonce

- Ja, der er kommet flere forslag, end jeg troede, og nogle forslagsstillere har medsendt søde mails. Det er dejligt, at der er så stor opmærksomhed om det nye navn. Der er en god energi i forslagene, og det er dejligt, når folk i byen giver et positivt indspark til starten på den nye fælles skole, siger Karina Degryr Thomsen.


Ja, der er kommet flere forslag, end jeg troede, og nogle forslagsstillere har medsendt søde mails. Det er dejligt, at der er så stor opmærksomhed om det nye navn.

Karina Degryr Thomsen.


Hun har anonymiseret forslagene, og de to skolebestyrelser, som udgør dommerkomitéen, skal nu vælge skolens nye navn ud fra de indsendte forslag. Det valgte navn godkendes af Viborg Kommunes børne- og ungdomsudvalg på udvalgsmødet mandag 1. juni, og dagen efter offentliggøres navnet ved en livestreaming.

Ifølge Karina Degryr Thomsen er der flere forslag, som går igen, og hvis ét af disse bliver valgt som skolens nye navn, trækkes der lod mellem forslagsstillerne. Det bedste navneforslag præmieres med et gavekort på 500 kroner fra Bjerringbro Byforum Detail.

Planen er, at der på et tidspunkt også udskrives en logokonkurrence, så man får et logo, der passer til skolens navn.

Det seneste år har Karina Degryr Thomsen været skoleleder på Egeskovskolen, og hun fortsætter som leder af den nye Bjerringbro-skole. Viceskoleleder bliver Michael Jensen, som siden august sidste år har været konstitueret leder på Bøgeskovskolen.

Begge vil dog have sin gang på begge adresser, Bøgeskovskolen, som nu kaldes Koldskær, og Egeskovskolen, som kaldes Vestre Ringvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce