Annonce
Bjerringbro Avis

Mange nysgerrige så på nye lejligheder

Ole Stenberg bød velkommen til de mange, der var mødt frem for at se de nye lejligheder ved Madsens Hotel. Foto: Christine Krüger Hansen
En hel del af de nye lejligheder ved Madsens Hotel er lejet ud, og tirsdag fik de kommende beboere mulighed for at se nærmere på deres nye hjem.

Bjerringbro: - Og her skal der så stå to stole. Sådan sagde Minna Torp, da hun sammen med sin mand Kurt samt en langt række andre spændte borgere for første gang så de nye lejligheder indefra, som nu er skudt op, hvor dele af det gamle Madsens Hotel før stod.

Det er Boligselskabet Sct. Jørgen, der står bag de 33 boliger, hvor de første er klar til at blive flyttet ind i om en måned, og tirsdag var der inviteret til 'åben byggeplads', for de cirka 18 par, familier og enlige, der allerede har sagt ja til at flytte ind.

Ole Stenberg fra boligselskabet bød velkommen, og derefter var der mulighed for at besigtige lejlighederne, der endnu ikke er helt færdige.

Annonce

Således var elevatoren heller ikke i drift, og en større flok kommende beboere traskede derfor i adstadigt tempo op ad trapperne til lejlighederne på 1. sal.

Det er også her, at Minna og Kurt Torp, der i de seneste 25 år har boet på Kildevældet i Bjerringbro, skal bo, og Minna Torp var altså ganske begejstret, da hun straks for sit indre blik kunne se to stole stå på svalegangen udenfor lejligheden.

En af dem, der  flytter ind 1. juli, er Minna Torp (th). Hun har sammen med sin mand Kurt Torp solgt  huset på Kildevældet, så der fremover bliver mere tid til sommerhus og udenlandsrejser.  Foto: Christine Krüger Hansen

Indenfor skulle der også en anelse fantasi til for at se, hvordan lejligheden i sidste ende kommer til at tage sig ud.

- Jeg ville da gerne have set et køkken, sagde Minna Torp og pegede ind i et rum, hvor en masse installationer stak op af gulvet og ud af væggene, men hvor der altså ingen køkkenelementer var.


Jeg bor i en lejlighed midt i København - tæt på Marmorkirken - men man bliver jo ældre, og både familie og venner falder fra, og derfor har jeg sagt ja til at flytte til Bjerringbro for at være tættere på min niece Connie

Ella Hytting, kommende beboer i nye lejligheder


Det forhindrede dog ikke hendes mand, Kurt Torp i at finde tommestokken frem og begynde at måle op, hvor der var plads til hvilke møbler.

Fra indre København til Madsens Hotel

- Vi flytter, fordi vi foruden det rækkehus, vi nu har solgt, også har et sommerhus, og det er simpelthen for meget at holde. Vi ønsker at bo et sted, hvor vi bare kan lukke døren og så tage i sommerhus eller eventuelt rejse et par måneder til Spanien, uden at skulle bekymre os om eksempelvis have, forklarede Minna Torp.

I lejligheden ved siden af gik Connie og Ella Hytting og kiggede.

Ella Hytting, der er en ældre dame, har stort set hele sit liv boet i København, men har nu sagt ja til en tre-værelses lejlighed ved Madsens Hotel.

Selvom der hverken var køkken eller badeværelse installeret i lejlighederne, forhindrede det ikke Kurt Torp i at tage en masse mål. Foto: Christine Krüger Hansen

- Jeg bor i en lejlighed midt i København - tæt på Marmorkirken - men man bliver jo ældre, og både familie og venner falder fra, og derfor har jeg sagt ja til at flytte til Bjerringbro for at være tættere på min niece Connie, fortalte Ella Hytting, der ikke rigtig kender noget til Bjerringbro.

- Det bliver en omvæltning, sagde den ældre dame, der fra sine vinduer i den nye lejlighed havde udsigt ud over Markedsgade.

Det var dog ikke kun folk, der havde reserveret en bolig, der denne eftermiddag kiggede forbi.

Lejlighederne har svalegang, der vender ud mod det der skal blive til p-plads og gårdmiljø. Foto: Christine Krüger Hansen

- Vi plejer jo godt nok kun at inviterer dem, der der har sagt ja til en bolig, men det er rygtes, at vi viser frem i dag, og mange nysgerrige er kommet for at kigge, men det er også ok, især hvis de efterfølgende skriver sig op til en lejlighed, sagde Ole Stenberg med et stort smil.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Bjerringbro Avis

Veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

40-års jubilæum

Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Bjerringbro Avis

Alsang i bymidten

Annonce