Annonce
Bjerringbro Avis

Marie Carmen Koppel til Pramdragerkoncert

Marie Carmen Koppel giver koncert i Grønbæk Kirke. Foto: Maria Sattrup

Grønbæk:  Der er masser af gospel og soul på programmet, når soul- og gospelsangen Marie Carmen Koppel tirsdag 15. juni giver koncert i Grønbæk Kirke. Hun er ud af en musikalsk familie og startede som seks-årig med at spille violin. Sangen blev dog hendes levevej, og hun er kendt for sin store fyldige stemme.

Som 22-årig modtog Marie Carmen Koppel legater fra Den Danske Banks Jubilæumsfond samt fra Dronning Ingrids fond, for hvilke hun rejste til New York i to år. Her sang hun som den første hvide og den første ikke-amerikaner i gospelkirken Fountain Church af Christ i Brooklyn. Da hun vendte tilbage til Danmark begyndte hendes solokarriere.

Hendes første soloalbum udkom i 1996 med titlen 'Marie Carmen Koppel', og på dette var gospelsange, som hun havde lært i New York. Siden har hun udgivet flere albums, medvirket i tv-programmer og holdt koncerter i blandt andet kirker og kulturhuse.

Annonce

Ved Pramdragerkoncerten synger hun  en blanding af sine egne personlige sange samt nye og gamle gospel og soul sange. Hun  akkompagneres af Steen Rasmussen på klaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce